• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs, Alo

04.11.2017

11:50

ANA NIKOLIĆ U DEPRESIJI ZBOG RAZVODA? Pevačica ne izlazi iz kuće zbog Raste

Estrada

ANA NIKOLIĆ U DEPRESIJI ZBOG RAZVODA? Pevačica ne izlazi iz kuće zbog Raste

Podeli vest

Veliku pažnju javnosti privukla je vest da se popularni par, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta razvode, i to samo tri meseca nakon što se pevačica porodila

Kontroverzni par ne želi da se oglašava u medijima povodom spekulacija da se rastaje, već svako vodi svoju brigu. Rasta je posvećen svojim nastupima u inostranstvu, pa je tako otputovao za Švedsku, gde ima zakazane tezge, ne želeći da odgovara na pitanja novinara, a Ana brine o ćerkici Tari, u čemu joj veliku pomoć pruža majka Miljana, kao i žena koju je angažovala da joj čuva bebu.             

Paparaci su uslikali pevačicinu dadilju kako kišno jutro provodi na terasi uspavljujući malu Taru, koja se nalazi u kolicima, dok pevačica ne izlazi iz kuće. Pored dadilje, veliku pomoć ima i od majke Miljane.

BOMBA NA ESTRADI! Razvode se Ana i Rasta?

- Miljana ne želi da se meša u bračni život svoje ćerke, pa samim tim nije želela ništa da komentariše za javnost - kaže izvor blizak pevačici.             

 - Ana se trudi da što manje izlazi iz kuće, jer joj nije prijatno da se susretne sa fotografima koji je svakodnevno čekaju ispred zgrade, i nada se da će se uskoro sve stišati. Trebalo bi da se ovih dana nađe sa advokatom povodom cele situacije. Dadilja i kućna pomoćnica takođe vode računa o svemu, a Ani je potreban mir kako bi se malo oporavila i razmislila o sledećem koraku - otkriva izvor.

Podsećanja radi, Rasta je navodno potpuno zapostavio svoju suprugu i ćerkicu, a u poslednje vreme mu je bilo najvažnije da izađe u provod sa prijateljima.             


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija