• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ - N. ŠAŠIĆ

05.11.2017

12:51

ANA TRAŽI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM TAROM! Poznati bračni par se definitivno razvodi!

Estrada

ANA TRAŽI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM TAROM! Poznati bračni par se definitivno razvodi!

Podeli vest

Pevačica ne želi da joj naslednica živi s Rastom, jer smatra da bi joj davao loš primer zbog toga što stalno puši marihuanu

Ana Nikolić, koja se razvodi od supruga Stefana Đurića Raste, po svaku cenu želi da uzme starateljstvo nad tromesečnom ćerkicom Tarom, saznaje Informer. Pevačica je angažovala jednog od najboljeg advokata u Srbiji, Borivoja Borovića da je zastupa kako bi imala više šanse da dobije dete.

Moći će da viđa dete
Ana će Rasti dozvoljavati da viđa ćerku kad god bude hteo

Ona želi da ćerka bude s njom je smatra da bi Rasta Tari bio loš primer, pošto je često "naduvan".

- Ana je rekla Rasti da nema šanse da dopusti da on uzme starateljstvo nad Tarom, iako bi on to želeo. Ne smatra ona da je njen muž loš otac, nego je nervira što puši marihuanu. Veruje da bi zbog toga loše uticao na njihovu ćerku - kaže izvor blizak paru.

ANA NIKOLIĆ U DEPRESIJI ZBOG RAZVODA? Pevačica ne izlazi iz kuće zbog Raste

Kako naš sagovornik navodi, upravo je njegovo konstantno pušenje "trave" bio razlog zbog kog je pevačica odlučila da stavi tačku na brak.

"Vutra" kriva za sve
Ana je rekla Rasti da nema šanse da dopusti da on uzme starateljstvo nad Tarom, jer je stalno naduvan

- Ani ranije nisu smetali njegovi poroci, ali je Rasta počeo da preteruje i to je uticalo na njihov svakodnevni život. Mislila je da će se on smiriti kada postane otac, a on je postao još gori. Stvari su izmakle kontroli, njoj se smučilo da ponavlja jednu te istu priču i na kraju je, teškom mukom, donela odluku da je bolje da se rastanu - tvrdi naš sagovornik, koji ističe da Ana neće braniti Rasti da viđa Taru.

- Ana ne želi da Tari oduzme oca, nije joj to cilj. Samo hoće da ćerka bude uz nju, ali će Rasti dozvoljavati da je viđa kad god bude hteo. Bez obzira na dane koji bi mu po zakonu pripali, ona je spremna i u po noći da otvori vrata Stefanu, ukoliko bi se uželeo svoje ćerkice - završava priču Informerov izvor.

ANI PREKIPELO! Ovo je razlog zašto je rešila da se razvode od Raste!

Ana ne izlazi iz stana, Rasta otišao u Švedsku

Ana Nikolić juče je skoro ceo dan provela u stanu kako je paparaci ne bi slikali, dok je njen suprug Rasta ranom zorom otputovao u Švedsku. Reper je tamo imao zakazan nastup, pa je rano ujutru viđen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", dok je pevačica ostala kod kuće sa bebom.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija