• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

06.11.2017

18:00

ANA NIKOLIĆ OČAJNA: Porodica mi se raspada, ovo je moj ŽIVOTNI PORAZ!

Estrada

ANA NIKOLIĆ OČAJNA: Porodica mi se raspada, ovo je moj ŽIVOTNI PORAZ!

Podeli vest

Ana Nikolić je na društvenim mrežama priznala da je odlučila da stavi tačku na brak sa Stefanom Đurićem Rastom, poručivši da mnogo pati zbog toga

Pevačica Ana Nikolić konačno je potvrdila pisanja medija da se razvodi od Stefana Đurića Raste, poručivši da joj se porodica raspada i da je to njen najveći životni poraz.

Pop zvezda prvobitno nije želela da se oglašava povodom te teme, ali je onda popustila pod pritiskom medija, ali i brojnih komentara na internetu.

Mnogo mi je teško! Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu
Ana Nikolić

Nju je najviše zabolelo to što su mnogi pisali da je Rasta loš otac:
- Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu! Jedna porodica se raspada. Nemojte biti toliko zluradi i surovi - napisala je Ana na svojim profilima na društvenim mrežama.

ANA NEUMOLJIVA! Rasta moli da se pomire, pevačica ne želi da mu pruži drugu šansu!

JK: Boli ih dupe da se bore za brak

Jelena Karleuša i dalje ne veruje da se njena drugarica razvodi, iako je Ana to sama potvrdila:
- Iskreno se nadam se da to nije istina - rekla je Jelena u emisiji "Ekskluziv". Ona je prokomentarisala i da se ljudi više ne bore dovoljno za ljubav:
- U današnje vreme niko ne želi da se bori za brak, svi gledaju svoje dupe.

 

Pevačica je obećala da nikada neće pljuvati oca svoje ćerkice Tare:
- Od mene nikada ružnu reč nećete čuti, kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu! Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško! Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i prema našim porodicama - skrhano je poručila Nikolićeva.

Kako Informer saznaje, ona je potpuno utučena zbog svega što joj se dešava. U petak je trebalo da se sastane sa advokatom Borivojem Borovićem kako bi spremili papire za razvod, ali je sastanak u poslednjem trenutku otkazan. Pevačicini prijatelji tvrde da je poželela još malo da razmisli o svojoj odluci, međutim, njen advokat tvrdi da je on bio sprečen da se vidi sa Anom:

- Iskrslo mi je putovanje koje nisam mogao da odložim. Sa Anom ću se videti kada se vratim u Beograd. Ništa više ne mogu da pričam dok ne porazgovaram sa njom - rekao je Borović za Informer.

ANA TRAŽI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM TAROM! Poznati bračni par se definitivno razvodi!

Informer

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija