• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

07.11.2017

19:00

RAZVODE SE, A KAO U BRAKU ŽIVE! Ana i Rasta idu zajedno na slave!

Estrada

RAZVODE SE, A KAO U BRAKU ŽIVE! Ana i Rasta idu zajedno na slave!

Podeli vest

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta se, kako kažu, razvode, a samo pre nedelju dana bili su zajedno kod prijatelja na slavi Sveti Luka

 

Kako saznajemo, njih dvoje su se najnormalnije ponašali, kao da nisu ni u svađi, a kamoli da se rastaju. Oni su poveli i ćerku Taru, ali i dadilju, koja se nije odvajala od njihove naslednice.

Medijski trik?
Prijatelji koji su bili na slavi u prvi mah su pomislili da je razvod samo medijski trik, ali ih je Anina potvrda potpuno zbunila

- Ana i Rasta su zajedno došli na slavu sa bebom, koju je sve vreme čuvala dadilja. Bili su dobro raspoloženi, i niko nije ni posumnjao da među njima nije sve kako treba. Ćaskali su, smejali se sa gostima i sve je bilo u najboljem redu, kao da među njima cvetaju ruže - kaže sagovornik blizak paru.

Ono što je ljudima zapalo za oko bilo je to što je beba bila stalno sa dadiljom, a pevačica je za to vreme udarila po čaši.
- Ana se opustila i čim je stigla, počela je da pije alkohol. Cirkala je dok nisu krenuli kući. U jednom momentu je bila poprilično pijana, ali Rasta joj ništa nije rekao, samo ju je nekoliko puta značajno pogledao. Posle nekoliko sati ćaskanja, smejanja i cirkanja, Ana i Rasta su se pokupili i otišli, kao najskladniji par na svetu - tvrdi naš izvor.

Kada se pojavila vest da su pred razvodom, njihovi prijatelji koji su bili na slavi u prvi mah su pomislili da je reč samo o medijskom triku, ali ih je Anina potvrda potpuno zbunila.
 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija