• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2017

21:49

PROBLEMATIČNI KEBA! Pevač godinama prkosi zakonu, EVO ŠTA JE SVE RADIO!

Estrada

PROBLEMATIČNI KEBA! Pevač godinama prkosi zakonu, EVO ŠTA JE SVE RADIO!

Podeli vest

Pročitajte koje je sve probleme sa zakonom imao Dragan Kojić Keba poslednjih godina. Poslednji među njima je svakako taj što je nasred pešačkog prelaza na Novom Beogradu večeras pregazio devojku...

1. Udario devojku na pešačkom na Novom Beogradu

Pevač Dragan Kojić Keba izazvao je saobraćajnu nesreću oko 20 časova u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu! On je, naime, 'audijem A8' kojim je upravljao udario devojku A.Đ. (18) koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu.

Sve o ovom incidentu pročitajte na sledećem linku:

KEBA UDARIO ŽENU NA PEŠAČKOM! Pevač izazvao saobraćajnu nesreću na Novom Beogradu!

2. Lagao da ga je BIA ispitivala zbog pesme, a ne zbog automobila!

Public

Kojić je najpre Srpskom telegrafu dao informaciju kako je "privođen na informativni razgovor u BIA", a potom je tu informaciju potvrdio za N1.

- Čuli su moju novu pesmu koja će izaći u decembru, a ja uopšte ne znam kako su došli do snimka i zaključili da pesma nije podobna za nacionalni interes. Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje - rekao je Kojić tim medijima.

BIA DEMANTOVALA KEBU: Predmet razgovora s D.Kojićem SUMNJIV AUTOMOBIL, A NE PESMA!

Nije, kaže, hteo da iznosi detalje, već ih je uputio na BIA.

Imajući u vidu te spekulacije, BIA je saopštila da su njeni pripadnici 28. septembra, "u okviru redovnih poslova na zaštiti bezbednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obaveštenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog dela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem".

- Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen - navedeno je u saopštenju BIA.

3. Bivša ljubavnica ga ostavila jer se DROGIRAO!

Informer

Tekstopisac Ljiljana Jevremović tvrdi da je poznati pevač i otac njene ćerke Ine konzumirao narkotike dok je bio sa njom u vezi, koju je prekinula jer nije želela da gaji dete pored zavisnika!

ŠOK ISPOVEST KEBINE BIVŠE LJUBAVNICE: Drogirao se, zato sam ga ostavila!

- Kada sam čula od pojedinih prijatelja da je Keba narkoman, odmah sam ga pozvala u stan, da to proverim u četiri oka. Pitala sam ga da li stvarno konzumira drogu, a on mi je ko iz topa rekao: "Ja to ponekad iz zezanja" - kaže Ljilja za Informer. U momentu kada je saznala strašnu istinu Jevremovićeva je već nosila Kebino dete.

4. Milan Popović tužio Kebu jer je vozio njegovog sina, koji je tada bio beba bez sigurnosnog pojasa!

Public

Milan Popović podneo je tužbu protiv Dragana Kojića Kebe, zbog fotografija na kojima je vozio njegovo dete bez sigurnosnog pojasa!

Fotografije su nastale nakon proslave Severininog rođendana, kada je Keba u kasnim noćnim satima dovezao uplakanog Aleksandra kući, a Igor i Seve su ostali na žurci.

SEVERININ BIVŠI TUŽIO KEBU! Moje dete je vozio bez pojasa na suvozačevom mestu!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija