• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo/Informer.rs

08.11.2017

21:09

DARA BUBAMARA OBEĆAVA SPEKTAKL: Karte za koncert puštene u prodaju!

Estrada

DARA BUBAMARA OBEĆAVA SPEKTAKL: Karte za koncert puštene u prodaju!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara rešila je da obraduje sve svoje fanove pa je na svom Instagram profilu podelila sa njima radosnu vest da je zakazala svoj veliki solistički koncert za sledeću godinu

Koncert u Beogradskoj Areni 21. aprila 2018. godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.
 Naziv koncerta "Takva sam kakva sam", oslikava njen stil života, hrabrost i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, koreografijom, scenografijom, Dara će sigurno svojoj publici prirediti nešto nezaboravno i spektakularno.

Producentska kuća "Emotion" realizator šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" tehnički će pratiti Daru Bubamaru i sigurno će svojim umećem učiniti i ovaj šou fantastičnim.
 Kroz 25-ogodišnju retrospektivu karijere Dara će nas u segmentima koncerta provesti putem od "Košave sa Dunava" pa do hitova sa poslednjeg albuma "Extravagantno".
 Puno iznenađenja se očekuje na ovom koncertu - biće maestralnih imitacija, fenomenalnih gostiju, tamburaša i mnogo čega što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i biti zaista kruna karijere Dare Bubamare.

Veoma sam srećna i ponosna što je konačno došao momenat da sa svima vama podelim zaista predivne vesti. Nakon 12 studijskih albuma i pregršt hitova, koncerata i nastupa došlo je vreme da 25 godina svoje karijere krunišem jednim velikim i spektakularnim koncertom u Beogradu, koji je zakazan za 21. april 2018. godine u Kombank areni - započela je Dara obraćanje fanovima, a potom dodala:

Uskoro ću svoju publiku obradovati i spotom za pesmu "Biografija" i do koncerta nema stajanja ulazimo u petu brzinu čim se vratim sa kratkog odmora. Malo ću sa svojim sinom Kostom otići u toplije krajeve.

Karte za ovaj koncert su u prodaji od 6. novembra a možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigsrix-a i DD tickets-a kao i u svim prodavnicama WinWina.

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija