• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić - A. Spasojević

10.11.2017

21:25

ANA SE ZA DOČEK VRAĆA NA SCENU! Natin nastup zbog trudnoće neizvestan!

Estrada

ANA SE ZA DOČEK VRAĆA NA SCENU! Natin nastup zbog trudnoće neizvestan!

Podeli vest

Ana Nikolić će se prvi put posle porođaja pojaviti u javnosti 31. decembra, posle skoro godinu dana pauze. Nataša Bekvalac čeka dozvolu lekara da nastupi u najluđoj noći jer će tada biti u 7. mesecu

Ana Nikolić će se za doček 2018. godine vratiti na scenu, dok je nastup njene trudne koleginice Nataše Bekvalac pod znakom pitanja. Kako saznaje Informer, popularna Paraćinka će se prvi put pojaviti u javnosti otkako je u avgustu rodila ćerku Taru, dok će Nata možda morati na trudničko bolovanje.

MORA DA RADI
Ana je odlučila da peva za doček jer za to veče uzme mnogo veći honorar nego inače

- Ana je rešila da radi za Novu godinu i zaradiće 25.000 evra. Ona je ugovorila nastup pre tri dana, ali se njen brat Marko, koji joj je menadžer, pošteno namučio da za sestru izvuče dobar honorar - navodi naš izvor blizak pevačici.

Ona će 31. decembra morati da peva duplo više nego ranije da bi joj honorar bio isplaćen:

- Pošto dugo nije radila, pala joj je cena na tržištu i zato će za doček pevati na dva mesta. Gazde "Kasine" su zakupile salu u hotelu "Metropol palas". Pa će ona jedan deo večeri pevati u "Kasini", a drugi u Metropolu" - otkriva naš sagovornik.

Instagram

Nikolićeva, koja se trenutno razvodi od supruga Stefana Đurića Raste, ne bi volela da bude odvojena od svoje naslednice, ali je svesna da se najbolji honorari uzimaju upravo 31. decembra:

Lukas na trgu u Beogradu

Aca Lukas će za Novu godinu pevati na Trgu republike u Beogradu.
- Lukas je nedavno ugovorio da peva na Trgu i mnogo se raduje zbog toga, jer će 2018. godinu dočekati u svom gradu - otkriva naš izvor.

- Ona bi najviše želela da bude sa Tarom za njenu prvu Novu godinu, ali je svesna da mnogo veći honorar dobije za to jedno veče. Pored 25.000 evra, koliko zahteva, ona je od Marka tražila i da joj ugovori svirku u Beogradu ili negde blizu.

S druge strane, Nataša Bekvalac, koja je u drugom stanju, baš bi volela da najluđu noć dočeka sa publikom, ali joj doktor još nije dao zeleno svetlo:

- Nata će u decembru biti u sedmom mesecu trudnoće i zbog toga može biti rizično da radi. Ona je na stalnoj vezi sa ginekologom koji vodi njenu trudnoću i ne sme da zakazuje ništa dok on ne proceni da li je pametno da peva za Novu godinu - navodi naš sagovornik.

 

EVO GDE NASTUPAJU SRPSKI PEVAČI ZA DOČEK:

Svetlana Ceca Ražnatović - Banjaluka - 50.000 EVRA
Seka Aleksić - Zagreb - 30.000 EVRA
Dara Bubamara - Švajcarska - 20.000 EVRA
Aca Lukas - Beograd, Trg republike - 40.000 EVRA
Šaban Šaulić - Švajcarska - 35.000 EVRA
Stefan Đurić Rasta - Švajcarska - 35.000 EVRA
Milica Pavlović - Beograd - 20.000 EVRA
Ana Bekuta - Podgorica - 15.000 EVRA
Milica Todorović - Beograd - 10.000 EVRA

Novosadska barbika nije tradicionalista, pa joj je nebitno da li će sa porodicom dočekati 2018. godinu, a i odvikla se od toga:

- Hana je već velika devojčica i navikla je da mama radi u novogodišnjoj noći. Ukoliko doktor da Nataši dozvolu, Luka će naravno biti sa njom na nastupu kako bi zajedno dočekali ponoć.

Seka i Dara: Kolege koje dugo pregovaraju izvise

Seka Aleksić će 31. decembra nastupiti u Zagrebu, a posao je ugovorila godinu dana unapred, jer, kako kaže, pevači koji dugo čekaju na kraju ostanu bez tezge.
- Za Novu godinu pevam u Zagrebu, još prošle godine sam to pogodila. To ne znači da sam bolja od ostalih kolega koji još nisu zakazali, ali znam da oni koji ne ugovore na vreme na kraju ništa ne urade - rekla je nedavno Seka, a sa njom je bila saglasna i Dara Bubamara, koja će 2018. godinu dočekati u Švajcarskoj:
- Neki pevači čekaju zadnji trenutak da pogode tezgu, misle da je tako bolje, ali onda ostanu kod kuće za Novu godinu.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija