• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

13.11.2017

18:30

LETELO PERJE BESNI RAT U ZVEZDAMA GRANDA! Viki: Poznata si samo zbog Duška! Karleuša: Ćuti, služiš za sprdnju!

Estrada

LETELO PERJE BESNI RAT U ZVEZDAMA GRANDA! Viki: Poznata si samo zbog Duška! Karleuša: Ćuti, služiš za sprdnju!

Podeli vest

Jelena Karleuša i Viki Miljković ponovo su se brutalno izvređale u žiriju "Zvezda Granda"! Rasprava je počela kada je JK rekla koleginici da za nju predstavlja svetsku zvezdu

Viki joj je odmah odbrusila:

- Ti si umišljena zvezda. Svetski mediji pišu o tebi jer imaš poznatog muža fudbalera, pa te pominju uz njega. Da nije Duška, izvan prostora bivše Jugoslavije niko ne bi čuo za tebe. Budi zahvalna što ti je muž Duško Tošić.

Karleuša joj nije ostala dužna, već je zaključila kako je Saša Popović doveo Miljkovićevu u žiri "Zvezda Granada" kako bi se ona sprdala sa njom.

- Jel' ti znaš da si u ovom šou-programu kako bih se ja sprdala s tobom? Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak! Ti, koja nisi zvezda ni u svojoj zemlji, nemaš pravo ništa meni da pričaš - siktala je Jelena, a zatim dodala:

- Ti znaš da svetski mediji pišu o meni. Imam milione fanova. Reč je o harizmi, popularnosti, zvezdanoj prašini, a to nemaš. Ti si samo na momenat dobar pevač, a ponekad i katastrofalan. Nikakav si riba. Od sad da mi se obraćaš na vi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija