• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mario Badjuk

23.11.2017

17:57

(HOT FOTO) U BORA BORI NE MOGU DA LETUJU OBIČNI SMRTNICI! Pevačica proputovala pola sveta zahvaljujući poslu na kruzeru!

Estrada

(HOT FOTO) U BORA BORI NE MOGU DA LETUJU OBIČNI SMRTNICI! Pevačica proputovala pola sveta zahvaljujući poslu na kruzeru!

Podeli vest

Maja Marković opisuje kako izgleda rajsko ostrvo na koje se sklanjaju svetske zvezde kada žele potpunu privatnost

Nekada popularna pevačica grupe "Luna" Maja Marković danas radi na kruzeru i zahvaljujući tom poslu proputovala je pola sveta. Ona je uspela da spoji lepo i korisno - peva bogatašima koji se baškare na krstarenju i usput obilazi egzotične destinacije.

Maja ističe da ju je muzika odvela u krajeve koje je ranije mogla samo da sanja da će ikada videti:

- Tokom svoje karijere, zahvaljujući uspehu muzike i pesama koje sam otpevala, proputovala sam veliki deo Evrope i upoznala SAD i Australiju. Međutim, nikada nisam ni sanjala da ću nekada za samo četiri meseca obići bukvalno pola zemaljske kugle - kaže Maja na početku razgovora za Hit i dodaje:

CENE U BORA BORI
Aranžman od 10 dana - 2.500 evra
Avionska karta od - 1.000 evraVečera (za dve osobe) - 75 evra

- Obišla sam Mediteran, posetila Bermude, SAD, Karibe, Čile, Peru, Ekvador... Mesec dana sam boravila u najprestižnijim svetskim letovalištima Francuske Polinezije, obišla i ostrvo Pago Pago, Novi Zeland i Australiju.

Markovićeva naglašava da joj nije nimalo jednostavno da navede omiljeno odredište.

Privatna arhiva

- Teško je izdvojiti destinaciju iz snova jer je sve što sam prošla tako različito i unikatno. Hajde da za ovu priliku izdvojim priču o ostrvu Bora Bora. To je najskuplje ostrvo Francuske Polinezije i zato svetska elita odlazi baš tamo. Za razliku od mondenskih letovališta, poput Azurne obale ili Sent Bartsa, gde bogati i slavni idu na odmor da bi se prikazivali u svoj svojoj veličini i moći, u Bora Boru odlaze kada žele da se odmaraju skriveni od javnosti, u japankama, bez šminke i skupih jahti - opisuje naša sagovornica.

Privatna arhiva
Hoteli na ovom preskupom ostrvu nisu dostupni za one koji nemaju dubok džep:

- Smeštaj je papreno skup. Zapravo, na ovom ostrvu ne postoji varijanta za turizam "običnih smrtnika". Osim vrtoglavih cena noćenja, najveću prepreku poseti Bora Bori čini i skupa avionska karta - ističe Maja.

Privatna arhiva

Njoj se najviše dopala priroda na ovoj egzotičnoj destinaciji:

- Celo ostrvo je zaštićeno od otvorenog mora koralnim grebenom, a sa svoje tri lagune podseća na remek-delo prirode - na paletu zelene i plave boje. Unutrašnjost ostrva je kao iz snova - tri vulkana prekrivena tropskom prašumom nude spektakularan pogled na pravi tropski raj. A prelepi podvodni svet laguna pruža mogućnost za vodene sportove i ribolov. Tu se nalaze idealna mesta za ronjenje, gde se mogu videti kitovi i delfini - priča bivša pevačica "Lune".

Privatna arhiva

Maja kaže da je izbor hrane na ovom ostrvu veoma zanimljiv.

- Na Bora Bori je mešavina kultura starosedelaca Polinežana, doseljenika Francuza i raznih drugih naroda, tako da se to reflektuje i na njihovoj kuhinji. Najbolje je probati lokalne specijalitete bazirane na ribi i morskim plodovima, a obavezno probati njihov svež kokos, mini-banane i voćku noni - preporučuje pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija