• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/srpski telegraf

28.11.2017

20:59

​ANA MOLI RASTU DA SE POMIRE! Prvo tražila razvod, sad pokušava da vrati bivšeg muža!​

Estrada

​ANA MOLI RASTU DA SE POMIRE! Prvo tražila razvod, sad pokušava da vrati bivšeg muža!​

Podeli vest

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta bili su u braku, koji je trajao samo godinu dana, a uprkos tome što je okončan sporazumnim razvodom, na njega nije definitivno stavljena tačka, barem što se tiče pevačice

Nikolićeva se na sve načine trudi da vrati bivšeg muža u njihovo porodično gnezdo, pa je pre nekoliko dana sa njim razgovarala u četiri oka kako bi mu objasnila koliko nedostaje Tari i njoj.

Naime, kako izvor blizak pevačici navodi, Ana se kaje što je tako olako dopustila da joj brak propadne.

Ana je odlučila da razgovara sa Rastom i kaže da bi volela da još jednom razmisli o svemu. On je saslušao, ali je ostao pri svom stavu da je najbolje za sve što su se razveli

- Ana je poludela kada je čula da Stefan traži stan, da se posle razvoda vratio momačkom životu i da sve češće izlazi. Ona je mislila da će ga njen zahtev za razvod prodrmati i urazumiti te da će se boriti za nju i ćerku, ali od toga nije bilo ništa. Kada je videla da ga je definitivno izgubila razvodom, Ana je odlučila da mu otvori dušu i kaže koliko nedostaje njoj i Tari te da bi volela da još jednom razmisli o svemu - govori dobro obavešten izvor i otkriva da je reper odbio bilo kakvu mogućnost da se pomire.

- Rasta je saslušao sve što mu je Ana rekla, ali je ostao pri svom stavu da je najbolje za sve što su se razveli i da je on uvek tu šta god Tari bude trebalo. Rekao joj je da ne planira da ulazi ponovo u bračnu zajednicu sa njom i da je odlučan u tome iz više razloga, iako je glavni stalno neslaganje i svađe - otkrio je izvori dodao:

- Kako bi prevazišla depresiju, u koju je upala, vratila se treninzima i najavila veliki povratak na scenu, koji će se dogoditi u novogodišnjoj noći, gde će prvi put posle godinu dana pauze pevati pred publikom.

Informer

Kako bismo proverili navode izvora, kontaktirali smo sa pevačicinim bratom i menadžerom Markom Nikolićem, ali on nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje informacije do kojih smo došli.

- Nemojte da me zovete za privatne stvari, ubuduće ih nećemo komentarisati. Možete me zvati samo ako imate poslovna pitanja - izjavio je Marko.

Po navodima dobro obaveštenog izvora, Ana je zbog emotivnih posledica koje je na nju ostavio razvod rešila da potraži pomoć psihologa, kojeg posećuje već mesec dana.

Ana je shvatila da mora da potraži pomoć ukoliko želi da se iščupa iz depresije, koja je logična posledica tako teškog emotivnog razdoblja. Na preporuku prijatelja, otišla je kod cenjenog stručnjaka u toj oblasti i od tada redovno ide na seanse - rekao je izvor za Srpski telegraf.

Sa druge strane, Stefan Đurić Rasta nije bio raspoložen ni da sasluša pitanje jer se na njegov broj javila se izvesna Dragana, koja je rekla da Rasta ne koristi više taj telefon, iako je poznato da je broj i dalje aktuelan kontakt-telefon repera.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17