• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

15.12.2017

20:28

KOLEGINICE ME OGOVARAJU, PRIČAJU DA IMAM CELULIT! Goga se požalila kako je mnogo zavidnih na estradi!

Estrada

KOLEGINICE ME OGOVARAJU, PRIČAJU DA IMAM CELULIT! Goga se požalila kako je mnogo zavidnih na estradi!

Podeli vest

Goga Sekulić tvrdi kako se pevačice zgražavaju što ona ima celulit i da je na svakom ćošku pljuju, ali ističe da je to ne pogađa, jer ima preča posla, za razliku od njih

Goga Sekulić je otkrila da je koleginice ogovaraju i iza leđa joj pričaju kako ima celulit. Ona ne krije da je to istina, ali ističe da takve pevačice nemaju preča posla nego da pljuju po njoj.

Goga ne haje za zlonamerne komentare, jer ima druge prioritete u životu.
- Čula sam da su me neke kolege prozvale: "Jao, videli smo Gogi celulit." Ja sam onda rekla: "Ej, pa čula sam da neke svetske, a i naše zvezde furaju celulit, pa sam htela da budem u trendu" - kazala je Sekulićeva za Informer.

Briga me za celulit
Imam celulit i baš me briga, bitno je da sam zdrava i da imam hitove
Goga Sekulić

Pevačica je priznala da poput brojnih žena i ona na butinama ima "pomorandžinu koru", ali je istakla da joj nije jasno zašto se druge pevačice uzbuđuju zbog toga:
- Imam celulit i baš me briga! Bitno mi je da sam zdrava i da imam hitove. Ljubav i porodica su mi na prvom mestu, pa me stvarno ne zanima šta će ko da kaže. Šta bi drugo radili ti što me ogovaraju, pa oni nemaju pametnija posla. Nek su živi i zdravi. Nemam vremena da o njima razmišljam.

Goga objavila pesmu "Božić"

Goga Sekulić je snimila pesmu "Božić", a spot za tu numeru je uradila na ulicama Beograda. Pevačica veruje da će pesma biti slušana, a posebno joj je drago što u njoj gostuje trubač Dejan Petrović.
- Pesma "Božić" je zaista lepa i malo drugačija od svega što sam do sada radila i zahvaljujem se na saradnji Dejanu, koji će biti moj gost u ovoj numeri - rekla je Goga.

Goga i sama kaže da je u poslednje vreme nabacila koji kilogram više, ali da je to zbog načina života koji vodi.
- Ugojila sam se nekoliko kilograma. Ja to vidim i znam, ali svi kažu da ful izgledam. Skoro dva meseca sam na relaciji Cirih - Beograd, letovi, putovanja, neredovna ishrana... Nisam stizala da treniram, često sam u studiju, snimila sam duet "Krize" sa Miletom Kitićem, sada radim na novoj pesmi koja će uskoro izaći i ne stižem da se posvetim sebi.

Svađam se sa Urošem
Sa Urošem se svađam oko toga što se nezdravo hranim i ne treniram pet puta nedeljno Goga Sekulić

Ona ističe da je mnogo naporno živeti u dve države - Švajcarskoj i Srbiji, ali da mora da žonglira između svog izabranika Uroša Domanovića i posla.
- Život mi je u koferu. Treba održati vezu, ali i karijeru. Mnogo je teško, ali uspevam da balansiram. Ponekad se stvarno divim sebi zbog toga.
Pevačica kaže da se Urošu ne sviđa što nije stalno uz njega, ali da mu teže pada to što ona ne živi zdravim životom.
- Uroš mi je nekoliko puta prebacio to što smo odvojeni. Kaže mi: "Već si dva-tri meseca konstantno na putu." Ali ne kaže on to iz ljubomore, već što ne provodimo vreme zajedno. Sada imam mnogo obaveza, pa sam mu objasnila da nekada naša veza trpi i zbog njegovog posla. Ne prepiremo se oko toga, naše jedine svađe vezane su za to što se ja ne hranim zdravo i nemam pet puta nedeljno trening - iskrena je Goga.

Zlata Petrović: Ko danas uopšte gleda celulit?

Informer

- Ne znam ko je to rekao, a nisam ni čula da se priča o tome. Ona je, bre, zgodna, lepa, kakav celulit. Ja nju volim i gotivim. Ma ko danas uopšte gleda celulit? Možda neko iz ljubomore.

Goca Božinovska: Fali toj koleginici 20 cm

Printscreen You Tube

- Goga je meni baš lepa. Ja i kada vidim celulit kod neke koleginice, ja prekirijem te žene. Dakle, da sam videla, ja bih joj pomogla, ne bih je ogovarala. To je rekla neka koleginica kojoj fali 20 cm. Reč je o klasičnoj ljubomori, a ja nemam tu vrstu kompleksa.

Katarina Živković:Nisam je ja pljuvala

instagram.com

- Ona je moja drugarica, ja je volim. Nikada tako nešto ne bih rekla ni za koga, a ponajmanje za nju. Stvarno ne znam ko to priča, niti me iskreno zanima. Bavim se svojim, a ne tuđim životima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17