• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

19.12.2017

14:53

KAĆI GRUJIĆ I NJENOM DEČKU PRETILI PIŠTOLJEM! Velika drama u restoranu "Užice" u Beogradu, reagovala policija!

Estrada

KAĆI GRUJIĆ I NJENOM DEČKU PRETILI PIŠTOLJEM! Velika drama u restoranu "Užice" u Beogradu, reagovala policija!

Podeli vest

Nepoznati mladić je posle kraće svađe sa dečkom Katarine Grujić Kostom Obradovićem izvadio oružje i uperio mu ga u lice

Katarini Grujić i njenom dečku Kosti Obradoviću nepoznati momci pretili su pištoljima u noći između četvrtka i petka u restoranu "Užice" u Beogradu.

Pevačicin izabranik se posvađao sa momcima koji su sedeli za susednim stolom, a pošto problem nisu uspeli da reše rečima izvadili su oružje.

Nekažnjen
Inspektori nisu uspeli da nađu oružje na licu mesta, pa mladić nije priveden Izvor

- Kaća i Kosta su bili sa društvom u restoranu, a oko tri sata ujutru izbila je žestoka frka. Ti momci su nešto dobacivali Katarini i njen dečko je odlučio da se obračuna s njima. Počeo je da se svađa, a ona je bezuspešno pokušavala da ga smiri. Ona nije uspela da ga obuzda, ali zato jesu ti momci. Izvadili su pištolj i uperili su ga ka njemu. Kaća je vrisnula od straha. Mnogo se uplašila, bila je bleda kao krpa - priča Informerov izvor koji se zatekao na licu mesta. 

On dodaje da je nastao totalni muk u restoranu jer su se svi gosti u objektu ukočili do straha i niko nije znao kako da reaguje.
- Samo se taj pomahnitali mladić čuo u restoranu. Vikao je na Kostu, pretio mu. Kaća je bila prestravljena. Taj revolveraš je bio sa nekim drugom, koji ga je na kraju obuzdao. Rekao mu je da skloni pištolj da neko ne bi neko zvao policiju. Čim je on spustio oružje, Kaćin dečko ga je prijavio i patrola je došla u kratkom roku - objašnjava naš sagovornik.

Informer

Izbezumljena
Kaća je vrisnula kada je videla pištolj. Bila je izbezumljena, bleda kao krpa

Kada je došla policija, svi su potvrdili da je bilo svađe, ali momci koji su napali pevačicu i njenog dečka nisu priznali da su imali oružje.
- Katarina i Kosta su tvrdili da im je dečko pretio pištoljem, a on i drug su negirali da su imali oružje. Izgleda da su ga negde sakrili dok su čekali da dođe policija. Inspektori su ih pretresli, ali ni kod njih, ni u njihovim kolima nisu pronašli pištolj, tako da nisu imali osnova da ih privedu. Samo je načinjen zapisnik.

Kada smo pozvali Kaću s pitanjem kako se osećala tokom ovog incidenta, ona je u prvi mah negirala da se išta dogodilo. Kada smo joj objasnili da znamo sve detalje i da nam je priča potvrđena sa više strana, kratko je poručila: 
- Meni je dosta u životu i skandala i problema i svega, i baš ne želim da se o takvim stvarima piše. I da jeste i da nije istina.

Burna veza sa Kostom

Katarina Grujić je otpočela vezu sa Kostom Obradovićem pre nekoliko meseci. Od samog početka Crnogorac je izazivao pažnju jer je pevačica stikerima krila njegovo lice na fotografijama na društvenim mrežama. Bez obzira na to što Kosta nije želela da se o njemu piše u javnosti, ubrzo su se pojavile njegove gole slike. Posle toga je odjeknula vest da je Katarinin dečko hapšen zbog iznude 1.632 evra sa dvojicom drugara. Pisalo se i da je krao garderobu u jednom tržnom centru zbog čega ga se otac odrekao, pa je jedno vreme živeo sa Madam Željkom.
Kosta je inače vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija