• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2017

11:51

EDITA PREŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU! Smrt brata je zauvek promenila njen život!

Estrada

EDITA PREŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU! Smrt brata je zauvek promenila njen život!

Podeli vest

Poznata pevačica Edita i njena sestra Indi, ostale su rano bez brata

Editin brat Semir je preminuo pre 12 godina, u svojoj 21. od posledica Daunovog sindroma. Tada je Edita imala samo 11 godina.

– Indi je bila nešto starija i bila je potpuno uključena u negu brata i njegovo čuvanje, bila je svesnija od Edite da će doći dan kada će morati da se pozdravi s njim. Za razliku od nje, mala Edita je bila tinejdžerka i Semirova smrt ju je pogodila kao grom iz vedra neba. Danima nije pričala, gledala je u jednu tačku i svi su mislili da će posledice ovog šoka dugo da je prate. Bili su u pravu, o ovom događaju više nikada ni reč nije rekla – rekla je pre nekoliko godina prijateljica bliska njihovoj porodici.

Ni njena sestra Indi nije lako podnela taj gubitak pogotovo što je ona uz pomoć majke brinula o bratu koji nije mogao ni da se kreće i nije umeo da jede.

Moj brat je godinama živeo kao biljka, bio je stariji od mene. Nije umeo da jede, hoda, niti je bio svestan svog postojanja. Prepoznavao je samo nas koji smo živeli s njim. Mama i ja smo bile uključene najviše u negu oko njega, ali nikada nisamo znale kako će se ponašati taj dan. Umeo je da bude nasilan, ali i pozitivan, teško je bilo – prisećala se Indi tog perioda kada je celokupnu pažnju usmerila na Semirovu negu.

U međuvremenu se i njihova majka razbolela od najteže bolesti, ali je iz te borbe uspela da izađe kao pobednik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija