• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2017

15:46

ANA NIKOLIĆ ĆE BITI SKORO GOLA U NAJLUĐOJ NOĆI! Evo šta će pevačica obući za novogodišnji nastup u Kasini

Estrada

ANA NIKOLIĆ ĆE BITI SKORO GOLA U NAJLUĐOJ NOĆI! Evo šta će pevačica obući za novogodišnji nastup u Kasini

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić uveliko se sprema za novogodišnji nastup u beogradskom klubu „Kasina“ i luksuznom hotelu „Metropol“, te je tako počela da radi i na kostimima koje će nositi u najluđoj noći

Ako je suditi po fotografijama materijala od kog će šiti svoju scensku garderobu, pevačica će biti gotovo gola jer je čipka skroz providna. Pop zvezda je za metar ovog materijala izdvojila čak 1000 evra. Zanimljivo je da će posebno biti stilizovane i četiri plesačice koje će biti sa Anom na sceni i jedan zgodni plesač, ali nije poznato da li će se i njihovi kostimi praviti od ovog skupocenog materijala.

Promo


Nikolićeva svakodnevno sa njima uvežbava zahtevne koreografije za doček, jer želi nastup da dovede do savršenstva.  Posle plesnih proba Ana  u popodnevnim časovima odlazi  u fitnes studio „AAA“ koji drži njena majka Miljana. Tamo naporno vežba sa trenerom, kako bi se oslobodila viška kilograma i što pre dovela svoju liniju do savršenstva. Ona je do sada uspela da skine više od 20 kilograma.

Pevačica je posebno motivisana zbog novogodišnjeg nastupa jer je u rekordnom roku uspela da rasproda karte za „Kasinu“, a malo ulaznica je ostalo u prodaji i za doček u hotelu „Metropol“.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Само да не искључе... грејање..?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija