• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/glossy

24.12.2017

10:59

ŽIVOTNA DRAMA ĆERKE MIKIJA JEVREMOVIĆA: Lakše sam podnela tatinu smrt, nego vest da mi je muž uhapšen

Estrada

ŽIVOTNA DRAMA ĆERKE MIKIJA JEVREMOVIĆA: Lakše sam podnela tatinu smrt, nego vest da mi je muž uhapšen

Podeli vest

Jelena Jevremović, ćerka pokojnog Mikija Jevremovića, nakon očeve smrti prolazi kroz životnu dramu

Njenog supruga policija je privela zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja i on u zatvoru čeka suđenje. Jelena je zbog ovoga podnela zahtev za razvod devetogodišnjeg braka.

Nije prošlo nekoliko meseci, sećam se tog 1. juna. Peđa se nije pojavio na ručku i nije se javljao na telefon. Uplašila sam se da se dogodilo nešto strašno. Te noći sam saznala da je uhapšen. Čista srca, iz ove perspektive mogu sa sigurnošću da tvrdim da mi je informacija o tatinoj smrti lakše pala od te da mi je suprug u pritvoru. Ne mogu rečima da opišem taj osećaj. Strah, neznanje, strepnja, bol, nemoć. Gubitak muža je bio početak moje borbe sa svetom bez njega, jer mi je svih prethodnih godina bio oslonac, vođa, kompas. Osećala sam se izgubljeno. Bila sam devojka koja je svojevoljno odlučila da muškarcu prepusti ulogu vođe u vezi, a kasnije i u braku, u kojem smo dobili dva divna sina. Pogrešila sam što sam mu dala toliku slobodu da povlači poteze koje je sam zamislio – izjavila je nekadašnja pevačica za Glossy i dodala:

Sada moram da smislim strategiju kako da decu što duže zaštitim od saznanja istine o njihovom tati, koliko-toliko uspešno ih ubeđujem da radi na prekookeanskom brodu kao kuvar. Ne pitajte kako sam im objasnila zašto je otišao tako naprasno, zbog čega se nije s njima pozdravio – kaže ćerka Mikija Jevremovića.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 6 godina

Биље да децу не лаже, у лажи су кратке ноге. Осим тога, ко лаже тај и краде, а ко краде њега јури полиција.

nele011

pre 6 godina

...a gde ti je bio mozak i u sta su gledale oci, sto otkaci gomilu divnih momaka...sta sad MI treba da radimo...

Nikola

pre 6 godina

Živiš sa nekim tolike godine i ne znaš čime se bavi...smešno. Očito je bilo dobro dok je lova stizala a sad kad je zavrnuta slavina, sad nisam znala.

Beloica

pre 6 godina

Ma to samo malo boli u pocetku dok ne naidje neki drugi ne sekiraj se previse a uostalom znali si cime se bavi i sta radi tvoj suprug

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija