• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

25.12.2017

08:38

TAMNA STRANA SRPSKE estrade: 'Zbog depresije sam se ugojila, osećam se kao mašina za pravljenje para'

Estrada

TAMNA STRANA SRPSKE estrade: 'Zbog depresije sam se ugojila, osećam se kao mašina za pravljenje para'

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović šest meseci se nije pojavljivala u javnosti, a onda je otkrila koliko joj je bilo teško da živi normalnim životom zbog posla kojim se bavi, kao i čemu je sve pribegavala ne bi li se vratila u normalu

- U poslednje vreme toliko sam radila i nisam uopšte imala vremena za sebe. Jela sam nezdravo jednom ili dva puta dnevno, loše i neredovno spavala. Sa druge strane, duboko verujem da depresija i nezadovoljstvo takođe imaju dosta uticaja. Ovaj posao je stresan i često ne možeš da ostaneš ravnodušan na razne situacije u kojima se nalaziš. Vrlo je moguće da je blaga depresija uticala na spontano taloženje kilograma, mada je glavni uzrok, zapravo, neredovan život i nezdrava ishrana - rekla je Milica za srpske medije i dodala:

- Vrlo sam osetljiva. Mogu da zaplačem zbog svake sitnice. Banalne stvari umeju da me izbace iz takta, ali ja to uvek vezujem za to što sam od 13. godine sama u Beogradu, bez roditelja. Oduvek sam putovala sama, mnogo radila bez bilo čije potpore i moguće je da mi se to onda sve godinama nakupilo. Često se osećam usamljeno, kao nekakva mašina za pravljenje para. Tada počne da mi nedostaje porodica. Psihoterapija mi mnogo pomaže u tim momentima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan Zanimacija

pre 6 godina

Milice Ja bih da te usvojim da ne budes sama a I meni bi bilo lepo da imam takvu cerku!

Sasa

pre 5 godina

Seljacino. Kazi joj to uz pice i veceru,a ne preko medija. Uzas.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija