• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforemer

29.12.2017

14:37

GODINA RAZVODA! Brojnim SRPSKIM ZVEZDAMA popucali su brakovi u 2017.

Estrada

GODINA RAZVODA! Brojnim SRPSKIM ZVEZDAMA popucali su brakovi u 2017.

Podeli vest

Aca Lukas od rastanka sa Sonjom napravio cirkus, Ana Nikolić i Rasta Kavali završili ljubav bez teških reči, a Nataša Bekvalac se za šest meseci i razvela i udala

Proteklu 2017. godinu na estradi su obeležili razvodi najvećih estradnih zvezda: Ace Lukasa, Ane Nikolić i Nataše Bekvalac! Dok su se atraktivne pop pevačice od muževa rastale u miru, folker je od bračnog kraha sa suprugom Sonjom napravio pravi cirkus. Sreće u ljubavi proteklih 12 meseci nisu imali ni Dajana i Saša Žika Jakšić, a i Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović su shvatili da nisu jedno za drugo...

Lukas i Sonja

KU*VETINA, MODRICE I JARIĆ

Bez ikakve konkurencije - Aca Lukas se najviše istakao u omiljenoj medijskoj disciplini "kako od razvoda napraviti cirkus". Rastanak od Sonje, eks Šašić, eks Vuksanović, sada Višnjić, teško mu je pao, pa nije mnogo birao reči za majku svoje ćerke Viktorije.

- Sonja je kurvetina, laže da sam je tukao. Te modrice na kolenima je verovatno dobila od karanja okolo, možda kada je sa jebačem otišla na put, šatro da kupuje garderobu. Ona se često jebe, i za lovu verovatno - rafalno je sasuo Lukas kada se pročulo da mu je brak u nepopravljivoj krizi.

Kao šlag na tortu ove sapunice došle su Acine optužbe da ga je supruga varala i sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem:

- Sonja je jedna pokondirena tikva, loš pokušaj Adrijane Lime. Od Adrijane Lime jedino ima LIM umesto mozga. Nažalost, nije ona mene varala samo sa njim. Bilo je tu još muškaraca.

Informer

Ana i RastaNAJVEĆI ŽIVOTNI PORAZ

Jedan od omiljenih estradnih parova Ana Nikolić i Stefan Đurić zvani Rasta Kavali odlučio je krajem godine da će razdvojeno odgajati plod svoje ljubavi - ćerkicu Taru.
Posle nešto duže od godinu dana braka, pevačica i reper su se sporazumno razveli i poručili dušebrižnicima da će zauvek ostati prijatelji.

- Ana i ja imamo nešto što je neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepša zajedničku stvar koja će nas vezati zauvek. Ana je predivna majka kakvu smo Tara i ja na lutriji mogli da dobijemo i moj brat i prijatelj. Zato ćemo se uvek na neki način voleti - rekao je Rasta, a Nikolićeva mu je uzvratila takođe biranim rečima:

- Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti... Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško - iskrena je bila pevačica.

Public


Nata i LjubaTRI SVADBE I RAZVOD

Nataša Bekvalac je jedina sa domaće estrade koja je u 2017. uspela i da se razvede i da se uda... i to treći put. "Novosadska barbika" napokon je shvatila da je biznis više interesuje od sporta, pa je posle brakova sa vaterpolistom Dačom Ikodinovićem i rukometašem Ljubom Jovanovićem rešila da pravu ljubav potraži među privrednicima. Bajkovito venčanje sa novim izabranikom njenog života, biznismenom Lukom Lazukićem, održano je na plaži u Ibici, a Nata je svečano obećala da se neće više udavati.

Žika i Dajana
KRIVI SMO OBOJE


Dajana i Saša Jakšić Žika obavestili su u februaru vaskoliku javnost da ne mogu više pod istim krovom. Lepa pevačica i 24 godine stariji producent "Granda" venčali su se 2010. i ubrzo posle toga dobili sina Dušana. Razveli su se bez pompe, uz zajedničko saopštenje u kojem su krivicu podelili na ravne časti.


"Svako je kriv za sebe i oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili", poručili su uglas Dajana i Žika i tako stavili tačku na dalje spekulacije o razvodu.

Kilibarda i Radmanović:
BEZ PRVE GODIŠNJICE

Public


Taman kad su se svi ponadali da je Marija Kilibarda pronašla saputnika za ceo život, pa još i proslavljenog košarkaša, ona je procenila da je bolje biti singl. I pre nego što su se navikli na bračni život, lepa voditeljka i Vladimir Radmanović odlučili su da svako krene na svoju stranu. Mara je diskretno skinula burmu, a brzo nakon toga i novopečeno venčano prezime, ali je tek pod pritiskom javnosti priznala ono o čemu su svi brujili mesecima - da više ne ljubi nekadašnju NBA zvezdu. Tako poznati par nije stigao ni da jedno drugome čestita prvu godišnjicu braka, a već je mast otišla u propast. Kako, zašto? Možemo samo da nagađamo...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

Jeli to Severina sa Acom Lukasom ili mu bivsa ima istog hirurga kao Severina.

Mane zeve

pre 6 godina

More, sve su to: kompleksaško-egzibicionističko-sponzoruško-kurvanjska posla, a vi ih zovite kako hoćete.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija