• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š - A. S.

30.12.2017

15:17

SEKA ANGAŽOVALA DEKORATERA, DRAGANA SAMA KITILA JELKU: Evo kako su se poznati  pripremali za doček 2018. godine!

Estrada

SEKA ANGAŽOVALA DEKORATERA, DRAGANA SAMA KITILA JELKU: Evo kako su se poznati pripremali za doček 2018. godine!

Podeli vest

Seka Aleksić iskeširala je 700 evra kako bi joj stručnjak uredio dom, dok je Dragana Mirković zasukala rukave i dekorisala kuću u Beču

Poznate ličnosti uhvatila je praznična euforija, pa su svoje domove raskošno ukrasile pred praznike. Tako je pevačica Seka Aleksić angažovala dekoratera da joj sredi kuću za Novu godinu, dok je Dragana Mirković sama okitila jelku!

Seka već godinama pred praznike zaposli stručnjaka, koji zatim sređuje pevačicinu kuću u Staroj Pazovi po njenim instrukcijama. Folkerka je za galmuroznu jelku i pomoć dekoratera iskeširala čak 700 evra. Aleksićeva se odlučila za tradicionalno zeleno drvo, a zbog Jakova je tražila da ukrasi budu plavi i da podsećaju na dečje igračke.


- Jelku godinama kitimo moj dekorater i ja. Uživam u tome! Novogodišnja dekoracija me uvek podseti na sve divne dane koje sam preživela tokom prethodne godine. I Jakov raste, pa počinje da se raduje prazničnim čarolijama - otkriva Seka.

Instagram

Slavi dva Božića
Severina Kojić sredila je dom pre katoličkog Božića, koji je proslavila sa sinom Aleksandrom, a zajedno će proslaviti i pravoslavni u domu
Dragana Kojića Kebe

Za razliku od nje, Dragana Mirković je sama kitila svoju tri metara visoku jelku u Beču.
- Uvek sama dekorišem kuću. Uživam u tome. To je deo praznične atmosfere. Naravno da bi bilo lakše da unajmim dekoratera, ali mi to onda nije to - kaže Dragana.

Severina Kojić sredila je dom pre katoličkog Božića, koji je proslavila sa sinom Aleksandrom, suprugom Igorom i njegovim roditeljima, Oljom i Draganom Kojićem Kebom. Oni će zajedno obeležiti i pravoslavni Božić, ali u Kebinom domu. Da li je snajka i svekru pomogla da okiti jelku, ostalo je ipak tajna.

Instagram

Milica slavi prvu Novu godinu sa sinom

Instagram

Bivša košarkašica Milica Dabović pripremila je gomilu poklona za sina Stefana, kog je rodila 21. decembra, pošto im je ovo prva zajednička Nova godina. Ona se zahvalila porodici i prijateljima, koji su takođe poslali praznične darove za bebu:

- Prelep je osećaj kada imaš dobre ljude oko sebe, koji znaju sitnicama da te oduševe i izmame ti osmeh na lice. Želim vam svima srećne praznike, budite veseli i volite se.

- Božić prvo slavimo kod mene u Zagrebu, a zatim u Beogradu. I za Novu godinu smo svi zajedno jer Dragan, Igorov tata, i ja pevamo u hotelu "Splendid" u Budvi. To će biti šou jer je moj svekar najbolji - otkriva Seve.

Praznična atmosfera stigla je i kod Ane Sević i Darka Lazića, a zbog ćerkice Lorene odlučili su se za šarene boje.
- Ove godine imamo najveseliju jelku do sada - kratko je poručila Ana.

Gazdarica "Granda" Lepa Brena spremila je i prazničnu trpezu, na kojoj će ugostiti sinove Stefana i Viktora, ali i Bobinog naslednika Filipa Živojinovića i njegovu devojku Aleksandru Prijović.
- Volim čaroliju koja dolazi sa snegom i kićenjem. To donosi radost, a pogotovu je bilo euforije kad su deca bila mala. Zadatak svake porodice je da pravi prazničnu atmosferu, jer se to prenosi s kolena na koleno - ističe Brena.                                         

Glumac Ivan Bosiljčić doneo je jelku za ćerku Ninu i suprugu Jelenu Tomašević čak iz Švedske.
- Ne pitajte kako sam je nosio po ulicama Stokholma, ni kako sam je uneo u avion. Ne znam ni sam kako sam je spakovao u taksi na beogradskom aerodromu, kako je stala u lift, kako smo je Jelena i ja ubacili u stan i raspakovali usred noći, dok je dete spavalo. Ne umem da dočaram kako je Nina vrisnula od radosti kada je otvorila oči. Reći će svi da je moglo lakše, ali ovo ćemo pamtiti celog života - ispričao je Bosiljčić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaga

pre 6 godina

Bravo Dragana stalno nam dokazujes kako sI normalna Zena.To samo ove pokondirene tikve angazuju dekoratera.Ja kitim jelku I pustam Sina da stavlja ukrase koje zeli jer to I postoji zbog Dece I porodice da se zblize a ne da kitim zbog instagrama...A videla Sam kako je Seki dekorater ukrasio kucu za uskrs...ja Sam kod mene lepse...kod kineza ima svakakvih stvarcica za dekoraciju I treba samo mastu ukljuciti a ne dekoratera.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija