• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

03.01.2018

13:55

SVE JE TO OD LOŠEG VINA...Alen nabo glavom Tifu, on mu vratio pesnicom!

Estrada

SVE JE TO OD LOŠEG VINA...Alen nabo glavom Tifu, on mu vratio pesnicom!

Podeli vest

Pevači grupe "Bijelo dugme" Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović fizički su se sukobili nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a svađu su započeli već na bini

Pevači grupe "Bijelo dugme" Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović potukli su se na dočeku 2018. godine u Budvi, gde su pevali. Njih dvojica su se sukobili jer je Alen pevao Tifine pesme. S druge strane, frontmen "Dugmića" Goran Bregović nije želeo da se umeša u celu frku.

Kako navode izvori koji su se zatekli tamo, problem je nastao na samom početku nastupa:
- Njih dvojica prvo nisu želeli ni zajedno da izađu na binu. Još pre nastupa su pale teške reči. Ipak, Alen je izašao na scenu i prvi zapevao, a kada se i Tifa popeo na binu, Islamović je odbio da siđe.

Pljuštali udarci
Alen je udario kolegu glavom u čelo, a ovaj mu je uzvratio pesnicom u rame

Svađa je kulminirala kada je Alen počeo da izvodi numere svog kolege.
- Pevao je Tifine pesme, što je ovog izvelo iz takta. Čim se koncert završio i kada su sišli sa bine, Vojičić je počeo da psuje kolegu i tu je došlo do fizičkog obračuna. Bilo je mnogo ljudi oko njih i oni su bili šokirani - priča sagovornik Informera koji se zatekao na koncertu.

Sukob je prekinulo obezbeđenje, a Tifa je navodno izvukao deblji kraj:
- Alen je udario kolegu glavom u čelo, a ovaj mu je uzvratio pesnicom u rame. Tada je reagovalo obezbeđenje i razdvojilo ih kako ne bi došlo do većeg sukoba. Brega je bio tu sve vreme, ali nije želeo da se meša u njihovu svađu.

Menadžer "Dugmića" Adis Gojak tvrdi da nije ni došlo do sukoba, iako je iza bine bilo mnogo očevidaca.
- Nije bilo nikakve frke, Tifa se okliznuo i zakačio Alena kad je silazio sa bine, i to je sve - kaže Adis za Informer.

Jedan od aktera sukoba, Mladen Vojičić Tifa poručio je samo da ćemo ih uskoro ponovo slušati na nekim drugim koncertima.

POTUKLI SE TIFA I ALEN! Skandal na dočeku u Budvi, nakon verbalnog obračuna došlo do TUČE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija