• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

10.01.2018

20:55

DARA MOLI SEKU DA POMERI KONCERT! Nekada najbolje drugarice zaratile zbog "Arene"!

Estrada

DARA MOLI SEKU DA POMERI KONCERT! Nekada najbolje drugarice zaratile zbog "Arene"!

Podeli vest

Dara Bubamara se plaši da će doživeti fijasko zato što je njena koleginica zakazala nastup samo nedelju dana pre nje

Pevačica Dara Bubamara bukvalno moli koleginicu Seku Aleksić da pomeri koncert u beogradskoj "Areni" koji je zakazala za 14. april, samo sedam dana pre njenog!

Ona je pobesnela jer smatra da joj je koleginica zabila nož u leđa time što je posle nje bukirala najveću srpsku halu, te strahuje da će joj prodaja karata ići loše.
U panici da će pevati u praznoj "Areni", Dara na sve načine pokušava da ubedi drugaricu da pomeri koncert za neki drugi mesec, ali je ova ostala neumoljiva.

- Dara je prva zakazala koncert za 21. april, a najavila ga je u emisiji "Amidži šou", u kojoj je gostovala baš sa Sekom. Zbog toga se iznervirala kad je čula da je njena najbolja drugarica na estradi odlučila da peva baš u "Areni", i to sedam dana pre nje. Smatra da su dva folk koncerta u razmaku od nedelju dana debakl u najavi, a naročito je zabrinuta kakav će biti odziv publike za njen nastup, koji dolazi na red posle Sekinog. Zbog toga je odlučila da je pozove i zamoli je da pomeri koncert, ali je ova ostala neumoljiva - tvrdi dobro obavešten izvor Informera.

Seka samouverena
Valjda ne bi niko zakazivao "Arenu" da ne veruje da će da je napuni
Seka Aleksić

Dara je najavila da svojim prvim nastupom u "Areni" želi da stavi krunu na 25 godina karijere, ali sada strahuje od totalnog fijaska. Pre nego što je pozvala Seku, pričala je o ovoj temi sa njenim mužem Veljkom Piljikićem, koji organizuje ceo događaj, ali i sa vlasnicima Pink televizije.
- Veljku je rekla da nije u redu što upravo ona minira njen prvi veliki koncert. Potom je kontaktirala i čelne ljude Pinka kako bi probali da ubede Seku da pomeri nastup. Kad ništa od toga nije urodilo plodom, nazvala je direktno Seku i pitala je: "Pa zašto baš nedelju dana pre mene?" Potom ju je bukvalno molila da pomeri datum koncerta - kaže naš izvor i dodaje da Aleksićeva nije pristala na to.

Dara ispalila Seku za svadbu

Koleginice su se u nekoliko navrata već svađale, a najburnije je bilo kada Bubamara nije došla na Sekinu svadbu. Prvo Aleksićeva nije prisustvovala Darinom venčanju jer je imala zakazan nastup, a onda joj je Novosađanka uzvratila. Potom je, umesto prijatelju, greškom Seki poslala SMS poruku u kojoj ju je žestoko popljuvala i nazvala je krmačom.

Seka, međutim, smatra da nema razloga ni za kakvu frku, jer svaka ima svoju publiku koja će doći da ih sluša.
- Dara jeste zvala mog muža Veljka, ali potpuno normalno su završili razgovor, kako i dolikuje civilizovanim ljudima. Zvala ga je jer je znala da je on organizator koncerta i moj dugogodišnji menadžer. Valjda ne bi niko zakazivao "Arenu" da ne veruje da će da je napuni - poručila je Seka i dodala:
- Ja se ne ljutim na nju, smatram da svako ima svoju publiku. Mislim da njoj nije toliko ni zasmetalo to što imam koncert nedelju dana pre nje, koliko ljudima koji to organizuju. Kakav bih ja to bila čovek da zamerim svom kolegi što ima koncert negde?! Iskreno se radujem njenom nastupu i želim joj da bude uspešan.

SEKA JE ZA PSIHIJATRIJU! Karleuša žestoko izvređala svoju rivalku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija