• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

13.01.2018

17:15

​POTRESNA ISPOVEST BIVŠE DEVOJKE ANDREJA ATIJASA Sin me pita: Mama, je l' imam ja tatu?

Estrada

​POTRESNA ISPOVEST BIVŠE DEVOJKE ANDREJA ATIJASA Sin me pita: Mama, je l' imam ja tatu?

Podeli vest

Jasmina Skender, koja sa mužem Anabele Atijas ima šestogodišnjeg sina Leona, tvrdi da pevačica na sve načine razdvaja biznismena od sina prvenca

Jasmina Skender, bivša devojka Anabelinog muža Andreja Atijasa i majka njegovog sina Leona, u potresnoj ispovesti za Informer priznaje da je sin stalno pita za oca. Dok je bila trudna, bosanski biznismen ju je ostavio zbog Anabele, a kako tvrdi, ova pevačica se potrudila da njeno dete potpuno odvoji od tate.

Ucenjuje baku i deku

Mališan oca viđa retko, a denserka i njen dragi se trude da mu uskrate i ljubav babe i dede:

- Leon me je jednom pitao: "Mama, je l' imam ja tatu?" To mi je bio najbolniji trenutak. O tome sam i pisala u svom blogu (vidite okvir). Sada žele da ga odvoje i od babe i dede. Anabela misli da može da spreči Andrejeve roditelje da budu u dobrim odnosima sa Leonom. Govori im da se ja prostituišem i mnoge druge laži. Andrej ih ucenjuje da moraju da biraju između našeg sina Leona i njegove i Anabeline ćerke Blankice. Njih dvoje su za mene bolesni od mržnje, a Leonovu babu i dedu neizmerno poštujem - kaže Jasmina na početku razgovora za Informer. Ona nam je objasnila da njen sin veoma retko viđa oca.

Bolesni

Anabela i Andrej su za mene bolesni od mržnje, a Leonovu babu i dedu neizmerno poštujem

Jasmina Skender

- Andrej ne pita za dete, ne zove i ne dolazi, ali to ga ne sprečava da na Instagramu postavi njihovu sliku jednom u dve godine, uz koju napiše: "Tatin sin". Neshvatljivo mi je da nekome može biti toliko svejedno za svoje dete. U početku sam bila strpljiva i nadala se da će vreme učiniti svoje i da će sve doći na svoje mesto. Naravno da je sve to bolno. Jer rodila sam anđela i pravog genijalca. Znam da svaka mama to isto kaže za svoje dete, ali tako je - priznaje dečakova majka.

Igra se osećanjima

Informer

Jasmina ističe da je više puta pokušala da razgovara sa Andrejem, ali bezuspešno.

- Nakon što su prošle tolike godine i ništa se nije promenilo, pokušala sam lepo da razgovaram s njim, ali ispostavilo se da je to nemoguće. Andrej je jednostavno zatrovan mržnjom prema meni i ne vidi ništa od nje. On ima ozbiljan problem sa sortiranjem prioriteta u svom životu. Mislim da nije ni svestan u kolikoj se meri igra osećanjima mog sina kad dođe da ga poseti jednom u dve godine i to vreme sa njim iskoristi da mene izvređa - priča naša sagovornica.

Anabeli je najvažnije s kim se ja je*em

Jasmina kaže da Anabela kao majka nije osetila potrebu da zbliži muža sa njegovim sinom prvencem:

- Ona je meni uvek bila slatka i nikad o njoj nisam nigde lošu reč rekla. Ipak, njoj je najvažnije da pokaže Andreju da li se i sa kim se ja je*em. Mene nikada nije zvala, ali je zato redovno na vezi sa svakim ko joj može otkriti neku prljavštinu o meni.

Mama, ti si moj tata

- Mama, ko je tvoj otac?
- Moj otac je Dido.
- Ko je moj otac?
- Leone, pa znaš ko je tvoj otac.
- Andrej, je l'?
- Naravno. Leone, da li te to neko napolju pitao ko ti je otac?
- Dino mi je rekao da nemam oca.
- I šta si mu na to odgovorio?
- Mama, tvoj otac je bolji.
- Moj otac, a tvoj Dido, tebe voli najviše na svetu, više nego mene, tako da ću ja rado sa tobom deliti njegovu ljubav, može?
- Aha. Mama, ti si moj otac!" - napisala je Jasmina u svom blogu. kst




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija