• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

14.01.2018

12:38

NISAM MOGLA DA GA IZBACIM IZ STANA! Jelena Krunić otkrila detalje iz braka Darka Lazića!

Estrada

NISAM MOGLA DA GA IZBACIM IZ STANA! Jelena Krunić otkrila detalje iz braka Darka Lazića!

Podeli vest

Bura oko razvoda Darka Lazića i Ane Sević se ne stišava, a polako se javljaju i javne ličnosti i iznose "prljav veš" ove porodice. Jedna od njih je i go-go igračica Jelena Krunić, koja je  otkrila neke detalje o Darku

Podsetimo, mediji su nedavno Krunićku povezivali sa Darkom Lazićem.

- Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče - počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno.

- Kada sam ja pričala o njegovom šmrkanju, niko me nije slušao, a sada svi mogu da vide da sam bila u pravu. On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom i donosio je narkotike. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun - uverava Jelena.

(VIDEO) PEVAČICA OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA?! Ana Sević: Darko nikad nije kod kuće, a meni muškarci stalno pišu

Krunićeva se zatim osvrnula i na razvod Ane Sević i Darka Lazića i otkrila da je pevač u njenom stanu smišljao taktiku kako da se opravda kod supruge.

- Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu - kaže Jelena.

Informer

Budući da je Lazić, navodno, bio čest gost u njenom stanu, Krunićeva se prisetila i kako je Darko uzeo od nje mačku i poklonio je Ani Sević.

- Jedno vreme nisam mogla da ga izbacim iz stana koliko mu je prijalo društvo koje se okupljalo kod mene. Tako se desilo da je zakasnio da se vrati kući, pa je Ani kao poklon odneo moju macu, da bi ga pustila u stan. Posle je ta mačka ostala kod njih, a ja se nisam ljutila, jer mi je sve to bilo simpatično - kaže Jelena za "Alo" i zaključuje da Ana nije slučajno baš sada shvatila da je došlo vreme da se razvede od Lazića.

- Darko posle ove afere sigurno neće nastupati kao nekada. On više neće donositi pare u kuću i Ana je vrlo svesna čitave situacije. Zato je i shvatila da je razvod pravo rešenje. On joj više nije potreban - kaže Jelena.

POPOVIĆ TERA LAZIĆA DA SE SKINE SA KOKAINA! Gazda Granda izribao pevača zbog afere sa drogom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 6 godina

strasno koliko nisko ana i sve poput nje mogu da padnu

Dea

pre 5 godina

Sta treba Ana da ga vuce i da pada zbog njega dole. On se nije ni jednom zapotao kako droga utice na njegovu porodicu,a sada mu je Ana kriva sto se razvela i sto nece da mu bude dadilja,a on sa kokom i cugom u zivot. On je izabrao tako da zivi a ona ovako. Podrska Ani

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija