• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

20.01.2018

21:31

VESNA ZMIJANAC ISPROZIVALA RIVALKU: Brena je zabavljačica, ja sam umetnik!

Estrada

VESNA ZMIJANAC ISPROZIVALA RIVALKU: Brena je zabavljačica, ja sam umetnik!

Podeli vest

Krajem osamdesetih godina Vesna Zmijanac i Lepa Brena bile su najpopularnije folk pevačice u SFRJ, ali i najveće rivalke na muzičkoj sceni

Gostujući u emisiji "Na kafi" na bugarskoj TV Nova, Vesna je otvoreno govorila o odnosu sa slavnom koleginicom i o tome šta misli o njenim pesmama. Voditeljka Svetlana Vasileva pitala ju je da li je istina da su njih dve godinama bile u zategnutim odnosima, a Vesnin odgovor je mnoge iznenadio.

- Znate šta, kad hoćemo reklamu, mi se dogovorimo. Brena i ja smo uvek bile konkurencija, rivalke. S tim što je Brena šoumen, a ja sam pevač, umetnik. Nas dve se dogovorimo da budemo u konfliktu. I onda je drama mesec dana, a mi sedimo u restoranu i pijemo kafu. Ili putujemo negde po svetu - rekla je Zmijančeva.

Nakon što je otkrila da su njihove svađe bile lažne i isključivo u službi šou-biznisa, "kraljica tuge", koja je svojevremeno "patentirala" kožni minić na estradi, istakla je da ju je koleginica pozvala da učestvuje u dokumentarnom filmu "Lepa Brena i godine 'Slatkog greha'" koji je nedavno emitovan na Prvoj televiziji. Onda ju je nazvala pevačicom lakih nota!

- Zvala me je da kažem nešto o njoj u dokumentarnom filmu. Niti je ona mogla da bude velika bez mene, niti ja bez nje. Imamo potpuno drugačije karijere. Moja publika je ozbiljna publika, koja voli dobru i ozbiljnu pesmu. Brenina publika su bila deca, ona je pevala pesmice "Čačak, Čačak" a ja "Svatove", "Kad zamirišu jorgovani" i sve teške kompozicije - istakla je Vesna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 6 godina

Ti si umetnik AKO ti neko nesto UMETNE. A CRNA RUZA JESI.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija