• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

25.01.2018

15:25

U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA SEDI SAMO BAGRA I OLOŠ! Ovo tvrdi legendarni klarinetista Boki Milošević!​

Estrada

U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA SEDI SAMO BAGRA I OLOŠ! Ovo tvrdi legendarni klarinetista Boki Milošević!​

Podeli vest

Božidar Boki Milošević tvrdi da su oni koji odlučuju o sudbini neafirmisanih pevača neobrazovani i nekompetentni ljudi

Čuveni klarinetista Božidar Boki Milošević opleo je po članovima žirija "Zvezde Granda" poručivši da su "bagra i ološ"!

On je žestoko ispljuvao Jelenu Karleušu, Viki Miljković, Dragana Stojkovića Bosanca, ali i svog dugogodišnjeg prijatelja Sašu Popovića.

- U žiriju "Zvezda Granda" sede pevači i muzičari kojima je majka priroda dala mogućnost da naprave neku karijeru, dakle, od obrazovanja nemaju ništa. Da bi čovek izigravao profesora, on bi pre svega morao da zna gde je nota C, ali niko od njih ne zna to. Uopšteno su polupismeni, a muzički su totalno nepismeni.

Promo

Zaista to mislite?

- To što znaju pesmu "Mile voli disko" ne znači da imaju pravo nekoga da ocenjuju. Mladim ljudima obećavaju brda i doline, pošto su na njima uzeli pare, pa ih onda šutnu u dupe. Nemojte biti naivni, sve su to mangupska posla.

Dragan Stojković Bosanac ima muzičko obrazovanje...

facebook

- Kad se pojavio, Dragan Stojković Bosanac je došao da na nekom

Razumeju se samo u čvarke

Sa ovima iz "Zvezda Granda" mogu da razmenjujem mišljenje samo o eventualnoj berbi čvaraka u Makedoniji
Boki Milošević

snimanju svira sa mojim orkestrom i zbog njega smo se sedam puta svi vraćali jer nije znao note! Onda sam mu rekao: "Slušaj, Bosanac, ajde dođi da te učim note." Ja sam ga učio, i on je pitao koliko treba da plati. Rekao sam da ne treba ništa jer vidim da želi makar da zna o čemu se tu radi. Kakva muzička škola, nema pojma čovek! Ne znaju oni ništa, a izigravaju face kao da su došli sa konzervatorijuma.

Viki Miljković kaže da je završila muzičku akademiju u Prištini.

- Stvarno ili se šalite? Dajte, molim vas... Ne bih se ja baš zakleo da je to istina. Pustite vi ko šta priča. Neka pokaže diplomu. Kada dokaže da je ima, verovaćemo joj.

Instagram

I Jelena Karleuša tvrdi da ima završenu muzičku školu.

- Nemojte me zasmejavati, molim vas, njenim muzičkim obrazovanjem. Kuku majko, išla je da vidi da li su zidovi okrečeni ili nisu. Kakve muzičke škole i bakrači.

Andreja Damnjanović

Da li i o Mariji imate loše mišljenje?

- Kod Marije je situacija pomalo čudna. Imala je tu pobedničku pesmu i poklopile su joj se kockice da bude tu gde jeste.

printscreen

Vi i Saša Popović ste sarađivali dugi niz godina u "Grandu". Zašto je došlo do prekida saradnje?

- Zato što me je uvredio! Rekao mi je da treba da uđem u Farmu da podignem nivo rijalitija. Baš je time hteo da me ponizi. Dok je trajala saradnja, smatram da je bila na obostrano zadovoljstvo, ali preko nekih stvari ne može da se pređe.

Sviđa li vam se bar kako se on ponaša u emisiji?

- Tamo su svi muzički ološ koji pravi karijeru na taj način što dođe u studio i izigrava budalu. Podrugljivo jedan drugog podjebavaju i misle da je to humor. Saša Popović od toga pravi posao. Sedi gore u stolici kao Sveti Sisoje, samo se smeška i misli se: "U, ovo je dobro, dobro. Dobićete platu."

Public

Vi se ne biste snašli u takvom žiriju?

- Ako pričamo profesionalno, sa nekim ko nema muzičko obrazovanje ne mogu da sedim u žiriju. Jedino bih mogao sa njima da razmenjujem mišljenj

Mangupska posla

Mladim ljudima obećavaju brda i doline, pošto su na njima uzeli pare, pa ih onda šutnu u dupe. Nemojte biti naivni, sve su to mangupska posla
Boki Milošević

e o eventualnoj berbi čvaraka u Makedoniji. To je taj red veličine.

Kako komentarišete muzičko takmičenje "Nikad nije kasno"?

- Nisu ni tu čista posla, ali iz drugih razloga. Takmiče se kandidati koji nisu napravili karijeru kad je trebalo, pa to pokušavaju pod stare dane da urade. Dođu samo da bi se pojavili na televiziji, ali ni to ne mogu za džabe.

Moja ćerka Breni peva pesme, a zvanično je prateći vokal

Hteli vi to ili ne, i vaše ćerke su povezane sa Grandom...

- Moja ćerka Ksenija, koja je doktorirala na muzičkoj akademiji, jeste u Breninom bendu. Zvanično, ona joj peva prateći vokal, a zapravo je glavni. U braku je sa Maretom (Saša Milošević, kompozitor, prim. aut.), koji sarađuje sa Grandom. Ćerka Tijana, koja je koncert majstor Filharmonije, u braku je sa Zoranom Čauševićem, koji je takozvani vođa Breninog benda.

Smeta li vam to?

- Vi cedite svaku sitnicu od mene, a ja bih hteo nešto malo i da prećutim. Postoje neke stvari koje ne bih da govorim. Moja deca su odrasli ljudi. Pružio sam im sve: školovanje, svetske diplome, krov nad glavom, stanove... Rekao sam im da vode svoje živote onako kako misle da treba. Imaju mozak i obrazovanje, i neka grade svoj život kako žele. Ja neću da se mešam, niti hoću, niti smem.

Čuvate li unuke?

- Ne mešam im se u život, ali neću ni da im čuvam decu. Vodio sam brigu o ćerkama dok su bile male, pa neka one sad vide kako izgleda i napraviti od nekoga čoveka, i obrazovati ga i voditi računa o njemu.

Proslavio 86. rođendan

Pre manje od mesec dana napunili ste 86 godina. Imate li neku specijalnu želju?

- Imam punih 86 godina, i ušao sam u 87. Neka mi život traje koliko treba, ali želim da bude dostojanstven, vredan čoveka. Moj obraz je čist kao suza, i ne dam nikom da ga okalja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 6 godina

Bravo majstore, svaka chast na komentaru ziveo 1000 god.

Zorn Velimirovic

pre 6 godina

E pa Boki..uprkos svojim Godinama si mudriji i razboritiji nego.. bar pola gradjana Srbije !

Aleksandra

pre 6 godina

Oduševila sam se i uzivala čitajući, svaku izgovorenu rečenicu, ovog divnog čoveka. Pokazao je i stavio svakoga svoje mesto pa i sebe. Dosta su obrazovani ljudi ugnjetavani i vredjani od strane primitivaca... Bravo gospodine Milosevicu.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija