• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S. - A. M.

25.01.2018

21:52

DARA I KARLEUŠA SE UROTILE PROTIV SEKE! Ljute rivalke spojila netrpeljivost prema Aleksićevoj

Estrada

DARA I KARLEUŠA SE UROTILE PROTIV SEKE! Ljute rivalke spojila netrpeljivost prema Aleksićevoj

Podeli vest

Dara Bubamara i Jelena Karleuša se pomirile nakon što je Seka Aleksić zakazala koncert u Areni nedelju dana pre svoje koleginice

Ljute rivalke Jelena Karleuša i Dara Bubamara udružile su se protiv Seke Aleksić! Plave pevačice, koje su skoro deceniju bile na ratnoj nozi, spojila je zajednička netrpeljivost prema crnokosoj koleginici.

Bacanje u trošak

Jelena odavno nije u dobrim odnosima sa Sekom, pa koristi svaki trenutak da je potkači, dok je Dari zasmetalo što je folkerka zakazala koncert u beogradskoj Areni nedelju dana pre njenog (Aleksićeva u ovom prostoru nastupa 14, a Bubamara 21. aprila).

(FOTO) LJUBAVI, ČEKAM TE! Dara u seksi pozi poslala poruku 17 godina mlađem dečku!

Ko je čovek
Svi smo mi ljudi, al retko ko je čovek. Hvala, Jelena, na podršci
Dara Bubamara

Koliko je to Dari zasmetalo, govori i činjenica da je odjednom počela JK da je hvali na društvenim mrežama, kao i Dara nju, bez obzira na to što su se godinama najstrašnije prozivale.
- Drago mi je što Dara pravi koncert u Areni, zato što smatram da sve moje kolege koje imaju tako dugačke karijere i hitove ne treba da se plaše. Totalno mi je neshvatljivo da ona nije imala nijedan solistički koncert, a peva duže od mene. To je verovatno zato što naši pevači ne žele da se bacaju u trošak, a veliki koncerti to jesu. Drago mi je da se odlučila na taj korak. I treba. Želim joj punu Arenu- ispričala je Jelena i sarkastično prokomentarisala:
- To što je Seka zakazala koncert nedelju dana pre Darinog govori o njoj i njenim divnim, dobronamernim prijateljskim odnosima sa Darom. Baš mi je drago što se tako puno vole. Pa to je ljubav.

Informer

Ja tebi vojvodo...

Dara je očigledno ponosna što Jelena sada lepo priča o njoj, pa je na društvenim mrežama objavila snimak na kom je JK hvali, ali je i uzvratila koleginici komplimentima.

Pljušte želje
Želim ti punu Arenu, Daro Jelena Karleuša

- Svi smo mi ljudi, al retko ko je čovek, hvala na podršci - napisala je Bubamara Karleuši, a ova joj je odvratila:
- Nema na čemu, želim ti punu Arenu!
Da li će nastaviti jedna drugu da podržavaju i da udeljuju međusobno komplimente na duže staze ili samo dok se koncerti u Areni ne završe, ostaje nam da vidimo.

RAT! DARU BRIGA ŠTO KOLEGINICA SPUŠTA LOPTU: Neću da se mirim sa JK, mnogo me je povredila!

Dara rekla, pa porekla

Dara Bubamara je nedavno za naš list izjavila da se nikada neće pomiriti sa Jelenom Karleušom jer joj "ne pada na pamet da se druži sa osobom koja je o njoj govorila loše".
- Ne volim pljuvanje, pa lizanje. Što se mene tiče, zauvek sam završila sa Karleušom - rekla je Dara, ali očigledno da je u međuvremenu promenila mišljenje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cvijić aleksa

pre 6 godina

karleuša nesretnica nesretna neide joj pevanje pa oće u politiku sa čedom nema ona veze sa politikom čedi jače face nemogu prići ostavljaju ga pametni ljudi a karleuša nema veze samo lupeta i u graddu su odvratne imarija sa jelenom treba ba se ugledaju na žiri pinkovi zvezdica savetuju učesnike kao svoju decu a kaleuša i marija omalovažavaju učesnike jedna devojka ih je oterala u p...u materinu puno bi učesnika tako rekli ali su pamrtniji od nji

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija