• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

02.02.2018

22:31

ANĐELKA NIJE ZVALA DRAGANU NA PREMIJERU PREDSTAVE: Pozvaću je kad budemo igrali u Beču!

Estrada

ANĐELKA NIJE ZVALA DRAGANU NA PREMIJERU PREDSTAVE: Pozvaću je kad budemo igrali u Beču!

Podeli vest

Anđelka Prpić, koja će 12. februara premijerno odigrati monodramu "Šta me snađe" u Domu omladine u Beogradu, kaže da nije pozvala svoju komšincu Draganu Mirković da je bodri iz prvih redova. Glumica otkriva da će je svečano zvati kada budu igrali predstavu u Beču

- Dragana je divna osoba, za nju imam samo reči hvale, ali je nisam zvala na beogradsku premijeru. Planiramo da uskoro sa ovom predstavom odemo i u Beč, pa je red da je pozovem kada tamo budemo bili - kaže Anđelka za Informer i dodaje:

- Nas dve se poznajemo dugo, ja sam iz Smoljinca, ona iz Kasidola, što je selo pored sela. Družile smo se nekoliko puta, a i sarađivale smo.

Branko Pantelić

Anđelka ističe da joj nije bilo nimalo lako da igra monodramu, ali da je dala sve od sebe da bude na visini zadatka. Ona tvrdi da nema tremu zbog beogradske publike, ali da ipak oseća neku vrstu nelagode.

- Ono što meni pravi lepu nelagodu u smislu te treme je to što se radnja dešava u Domu omladine, a na nekoliko stotina metara je Narodno pozorište, Atelje 212, Jugoslovensko dramsko i Pozorište na Terazijama, gde igraju naši najbolji glumci, gde su igrale čuvene legende, koje nažalost nisu više među nama, gde se igraju komadi od velikog značaja... Zbog toga osećam obavezu i pozitivnu tremu da opravdam to što je neko odlučio da među svom tom ponudom dođe na moju predstavu. Ali ta trema me tera napred, retko kada me spušta - iskrena je Anđelka, koja će zbog velikog interesovanja monodramu "Šta me snađe" odigrati i 13. i 14. februara u Domu omladine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija