• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/svet

04.02.2018

09:19

NEDA UKRADEN IZPROZIVALA SEVERINU ZBOG PORNIĆA: Te što se praćakaju u potpalublju  misle da su IZMISLILE SEKS!

Estrada

NEDA UKRADEN IZPROZIVALA SEVERINU ZBOG PORNIĆA: Te što se praćakaju u potpalublju misle da su IZMISLILE SEKS!

Podeli vest

Pevačica je pre nekoliko godina u jednoj emisiji rekla da je gledala eksplicitni video snima Kebine snajke s jahte od pre nekoliko godina i priznaje da i nije baš oduševljena

 Neda se pohvalila da je ona i dalje seksualno aktivna, ali se zarekla da nikada neće reklamirati svoje partnere.

Hoću da kažem za te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Alo, o čemu se radi? Momenat, mi smo kao slepice pa ćemo da gledamo kako se to radi. Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko ko nema pesama, pa ću da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu – rekla je pevačica kroz smeh u, a na pitanje da li poseduje svoj eksplicitni materijal, ona kaže da je nikada nije privlačilo da se snima.

Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svetlo nikad me ne može inspirisati da doživim nešto lepo, pogotovo u seksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog – rekla je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija