• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.02.2018

19:22

OŽENIO SE POSLE SEDAM DANA: Evo po čemu je još specifično venčanje Ace Pejovića!

Estrada

OŽENIO SE POSLE SEDAM DANA: Evo po čemu je još specifično venčanje Ace Pejovića!

Podeli vest

Voditeljka Televizije Pink Ivana Baltić Aleksić ugostila je u današnjem izdanju emisije "Ja to tako" zanimljive i aktuelne goste koji su se oprobali u zanimljivim igricama, ali i otkrili zanimljive stvari iz svog života, što je učinio i folk pevač Aco Pejović

- Šta je najgora stvar kod početka zabavljanja? - upitala ga je voditeljka, a onda je usledio odgovor koji je nasmejao sve u studiju.

- Što se posle sedam dana oženiš - rekao je Aca čime je, onima koji nisu znali ovaj detalj iz njegovog privatnog života, otkrio da je na ludi kamen stao posle samo sedam dana zabavljanja.

Budući da je otvorio zanimljivu temu, Ivana ga je upitala da li je istina da je zakasnio na sopstveno venčanje, posle čega je usledio potvrdan odgovor, ali i obrazloženje.

- Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila - prisetio se Pejović, koji je duže od dve decenije u srećnom braku sa suprugom Biljanom.

Autor: TvPink Printscreen

- Dvadeset četiri godine taj brak traje. Žena je gazda, ona je stub kuće. Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija