• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

05.02.2018

18:26

SORAJA PIŠE KNJIGU, ESTRADA U PANICI: Popularna straleta odlučila da otkrije tajne,  MNOGI NEĆE MIRNO SPAVATI!

Estrada

SORAJA PIŠE KNJIGU, ESTRADA U PANICI: Popularna straleta odlučila da otkrije tajne, MNOGI NEĆE MIRNO SPAVATI!

Podeli vest

Sara Vučelić će pisati o skandalima iz svog života u koje su bili upleteni brojni biznismeni, političari, sportisti, pevači i glumci...

Pola estrade je u velikoj panici jer popularna starleta Soraja Vučelić piše knjigu. Ona je odlučila da zaintrigira javnost detaljima iz svog života o kojima se ništa ne zna, a kroz te anegdote će pomenuti i brojne javne ličnosti.

Poznato je da se bivša voditeljka druži sa najmoćnijim i najpopularnijim ljudima u zemlji: političarima, biznismenima, sportistima, pevačima i glumcima. Sa svima njima je prošla kroz razne intrigantne situacije o kojima će pisati u svojoj knjizi.
- Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je greota da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti obelodanjena - kaže Soraja. Ona će, kako Informer saznaje, između ostalog otkriti sve detalje o paljenju i uništavanju njenih skupocenih automobila, povezivanju sa madam Željkom Rolović, ali i drugim kontroverznim ljudima iz politike, kriminala, biznisa i estrade.

Slošiće im se
Biće onih kojima neće biti dobro kad krenem sa promocijom romana. Svakom po zasluzi!
Sara

Soraja je svesna da će knjiga izazvati pravu pometnju, ali je ne zanima što junaci njenih priča žele da se neke tajne nikada ne otkriju.
- Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno da spavaju dok knjiga ne ugleda svetlost dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biće onih kojima neće biti dobro kad krenem sa promocijom romana. Svakom po zasluzi! Postoje likovi koji su se ogrešili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biće i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitaoci nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače hteli marketing imam posebna poglavlja - misteriozna je Vučelićeva.

Informer

Bez cenzure
Ja sam gospodar svog života i živim onako kako hoću, niko ne može da mi se meša Soraja Vučelić

Soraja dodaje da je u startu nastao "problem" kada je počela sa pripremom knjige jer je shvatila da ima dovoljno materijala za dva romana, a ako bi sve natrpala u jedan, ostala bi nedorečena.
- Ne gledam u prošlost da bih se preispitala za nešto ili žalila za prosutim mlekom. Međutim, sad kada sam počela da se prisećam svega zbog knjige, skapirala sam da tu ima toliko toga. Sigurno ću morati da je objavljujem u nastavcima - priča Soraja i dodaje da niko neće moći da je cenzuriše:
- Ja sam gospodar svog života i živim onako kako hoću, niko ne može da mi se meša.

Posavetovaću se sa stručnim osobama oko knjige

Da je vrlo ozbiljno pristupila pisanju knjige govori i podatak da će Soraja potražiti i stručnu pomoć:
- Ja ću pisati knjige, ali dok ne uđem u šemu svakako ću angažovati nekog kome je posao pisanje knjiga da mi pomogne. Izgleda vrlo lako, sve do momenta dok to ne počnete da radite, ali nije tako. Pošto želim da sve bude na nivou, neću ništa da prepustim slučaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17