• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.Gajić

06.02.2018

19:48

(VIDEO) EVO ZAŠTO JE STANIJA MIKROFON OKAČILA O KLIN: Neću da me gazde kao mečku razvlače po kafanama SAMO ZARAD NOVCA!

Estrada

(VIDEO) EVO ZAŠTO JE STANIJA MIKROFON OKAČILA O KLIN: Neću da me gazde kao mečku razvlače po kafanama SAMO ZARAD NOVCA!

Podeli vest

Stanija Dobrojević je otpevala svoje! Popularna starleta objasnila je da je okačila mikrofon o klin jer joj je dosadilo da sa gazdama klubova i kafana ide na ručkove i večere

- Moja karijera je krenula izuzetno uspešno. Problem je nastajao na terenu, gde smatram da niko nije vodio dovoljno računa o meni. Ja sam zahtevala da moj menadžer ne može pred nastup da me odvede na večeru sa gazdom kluba. Ukoliko neko želi da vidi Staniju, može dok sam na bini, a posle toga uzmem honorar i idem kući - kaže Stanija i dodaje:

Honorar i ćao
Ukoliko gazda želi da vidi Staniju, može dok sam na bini. Posle toga uzmem honorar i idem kući
Stanija Dobrojević

- Već deset godina postojim na našem medijskom nebu i ne dozvoljavam da me neko razvlači kao mečku po tezgama samo zarad novca.
Dobrojevićeva ističe da će se pevanju vratiti tek ako sve bude funkcionisalo onako kako ona zamišlja:
- Imam viziju kakva pevačica treba da budem. Poradiću na tome u narednih nekoliko meseci, da vidim da li to mogu da sprovedem u delo. Ako uspem, biću srećna i imaću šta svojoj publici da pružim, ako to ne bude izvodljivo, otići ću u Ameriku, udaću se i roditi dvoje dece - ispričala je bivša pevačica u emisiji "Pres pretres".

Od jedne pesme sam zaradila za stan

Stanija ističe da je imala puno sreće sa prvom pesmom koja je postala hit.
- Sa pesmom "Glavni akteri" uspela sam za nekoliko meseci da zaradim za jedan stan. Veliki novac se okreće u muzici, ja to nisam ni znala. Jedno je snimiti pesmu i spot, izbaciti to na Jutjub i ići u emisije, a sasvim drugo je biti na bini i zabavljati publiku. Sve je to bilo previše stresno za mene.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija