• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

07.02.2018

19:00

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAPRAVILA HAOS U AMERICI: Zbog Prije reagovala policija, na koncertu u Čikagu TRAŽILA SE KARTA VIŠE

Estrada

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAPRAVILA HAOS U AMERICI: Zbog Prije reagovala policija, na koncertu u Čikagu TRAŽILA SE KARTA VIŠE

Podeli vest

Zbog koncerta koji je Aleksandra Prijović u ponedeljak održala u Čikagu morala je da reaguje tamošnja policija jer je klub bio krcat, a ispred je stajalo više stotina ljudi! Vlasnik kluba se u jednom trenutku uplašio za bezbednost svih gostiju, pa je pozvao policiju i vatrogasce kako bi rasterali gužvu ispred ulaza

- Vlasnici prostora u kojem je održan koncert su u jednom trenutku zatvorili ulaz zbog "prekoračenja kapaciteta" i više od 300 ljudi je ostalo napolju, među kojima su bili i oni koji su unapred kupili karte. Pozvali su policiju i vatrogasce, ali zaista nije postojala mogućnost da se bilo šta uradi - napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Ona se ovim putem izvinila svim fanovima koji su ostali napolju i obećala da će uskoro organizovati novi koncert u ovom gradu.

Izvinjenje

Izvinjavam se svima koji su i pored toga što su kupili karte ostali napolju

Aleksandra Prijović

- Znam da je dosta vas doputovalo iz dalekih gradova. Obećavam da ćemo u skorije vreme ponoviti koncert u Čikagu i da se ovako nešto više neće desiti. Svima koji su uspeli da uđu i koji su se družili sa nama zahvaljujem na nezaboravnom provodu koji ću dugo pamtiti - objasnila je Aleksandra.

Pevačica se trenutno nalazi na američkoj turneji, na kojoj je već održala koncerte u Sent Luisu i Čikagu, a sada je očekuju nastupi u Njujorku i Džeksonvilu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija