• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.02.2018

22:02

MARINA TUCAKOVIĆ DVE GODINE KRILA BOLEST! Nije htela da sekira porodicu i prijatelje!

Estrada

MARINA TUCAKOVIĆ DVE GODINE KRILA BOLEST! Nije htela da sekira porodicu i prijatelje!

Podeli vest

Autorka najpopularnijih pesama na našim prostorima nije želela nikome da priča da sumnja da ima rak jer ni sama nije smela da se suoči sa činjenicom da je bolesna

Legendarna Marina Tucaković gotovo dve godine krila je od svih prijatelja ali i članova porodice da je napipala izraslinu na dojci. Autorka najpopularnijih tekstova plašila se da se suoči sa činjenicom da je bolesna, pa nije odlazila kod lekara niti je bilo kome govorila da sumnja da ima rak.

Tek kada joj je pre nekoliko dana pozlilo, Ceca Ražnatović ju je odvela na Institut za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

- Ona je dve godine imala tu izraslinu na dojci i tek sada,

Biće sve ok

Čujemo se svakodnevno jer posete nisu dozvoljene da pacijenti ne bi pokupili neki virus. Biće to sve u redu

Ceca Ražnatović

kada je završila na onkologiji, svima nam je to priznala. Još se čekaju rezultati biopsije, ali doktori sumnjaju na karcionom - kaže izvor Informera.

Naš sagovornik dodaje da bi gotovo cela estrada došla da poseti Marinu u bolnicu, ali da im doktori ne dozvoljavaju:

- Samo je suprug Futa obilazi, i to nakratko. U toj bolnici leže pacijenti koji su teško bolesni i doktorima je na prvom mestu da sačuvaju njihov imunitet. Zato ne puštaju da bilo ko dolazi u posete pacijentima. Kada su saznali šta se dešava, svi je zovu, šalju joj poruke. Nikome nije svejedno, ali se ipak nadamo najboljem - objašnjava naš izvor.

Bez obzira na ozbiljnost situacije Marina je pozitivna kao uvek i spremna je da se suoči sa bilo kojim problemom. To nam je potvrdila i njena prijateljica Ceca:

Goga Sekulić: Marina je legenda

Uz nju sam uvek, ona je legenda, napravila mi je najveće hitove u karijeri

Damir Handanović: Svim srcem sam uz nju

Marina je borac i izdržaće sve! Nije sve tako crno, analize se još rade i svi verujemo u dobar ishod. Svim srcem sam uz nju

Ana Mihajlovski: U dobrim je rukama

Marina je u dobrim rukama, što je najbitnije. Želim joj brz oporavak

- Marina je uvek nasmejana i spremna na šalu, pa je tako i sada dok je u bolnici. Čujemo se svakodnevno jer posete nisu dozvoljene da pacijenti ne bi pokupili neki virus. Biće to sve u redu - rekla je Ceca za Informer.

Tucakovićevoj je pozlilo u nedelju, a danima pre toga je bila

Nasmejana je

Marina je uvek nasmejana i spremna na šalu, pa je tako i sada dok je u bolnici

Ceca Ražnatović

malaksala. Futa i Milan su je nagovarali da ide kod lekara, ali ona nije želela. Međutim, Ceca je insistirala na tome da je odvede u bolnicu, na šta je Marina jedva pristala.

Preživela je svašta, samo joj je ovo falilo

Pevačica Zorica Marković mnogo se potresla zbog toga što je Marina bolesna:

- O živote, ne mogu da verujem. Sarađivala sam sa njom, ne tako često, ali mogu da kažem da je dobar čovek. Šokirana sam. Ovo je strašno, na dnevnom nivou čujem za takve slučajeve. Nikad gore nije bilo. Ubijaju nas nekim otrovima. Ljudi nikada nisu umirali više od raka nego sada. Poražavajuće je, odlazimo, topimo se kao led. Evo, idu mi suze na oči. Svaka njoj čast šta je u životu preživela i izdržala, samo joj je još ovo falilo. Tuga. Život je kučka. Nije mi dobro. Svi treba da joj pružimo podršku - kroz suze je rekla Zorica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija