• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2018

09:14

 BIZARNO!  Karleuša otkrila kako Duško plaši njihovu ćerku!

Estrada

BIZARNO! Karleuša otkrila kako Duško plaši njihovu ćerku!

Podeli vest

Jelena Karleuša otkrila je da njen suprug, fudbaler Bešiktaša Duško Tošić, plaši njihovu mlađu ćerku Niku tako što joj govori da će joj mama uskoro umreti!

Pevačica je u emisiji "Grand specijal" pričala o nepoznatim detaljima iz porodičnog života, a malo je reći da je Jelena uspela da šokira publiku i gledaoce kraj malih ekrana.

- Moram da kažem da me Duško zeza zbog godina! Moj muž je ubedio našu mlađu ćerku Niku da ću umreti kad napunim 40 godina. Rekao joj je: "Mama će u četrdesetoj da nosi štake i umreće. Ona je stara. Babuška - rekla je Karleuša kroz smeh. 

JK je dodala da je to njihova šala, kao i da Nika nije nasela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JOSIF

pre 5 godina

Sigurno joj kaze,doci ce ono cudoviste koje zoves mama date isprebija!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija