• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

18.02.2018

22:36

PRIJOVIĆKA I FILIP RAVE SVADBU OD 120.000 EVRA! Bobin sin zaprosio pevačicu na njenoj turneji u SAD!

Estrada

PRIJOVIĆKA I FILIP RAVE SVADBU OD 120.000 EVRA! Bobin sin zaprosio pevačicu na njenoj turneji u SAD!

Podeli vest

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčaće se na jesen u luksuznom beogradskom hotelu pred 500 zvanica iz sveta estrade, politike, biznisa i sporta

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prave na jesen glamuroznu svadbu od 120.000 evra, saznaje Informer! Sin Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brene zaprosio je pevačicu na Dan zaljubljenih u Majamiju, tokom njene turneje u Americi.

Mlada folkerka se na Instagramu pohvalila dijamantskim prstenom vrednim pet hiljada evra i napisala: "Rekla sam 'da'!"

Luksuz i estrada

Ona i Filip su se odmah bacili na planiranje venčanja, a upućeni kažu da će to biti svadba kakvu Srbija nije videla, jer će sve prštati od luksuza.

- Čim je Filip zaprosio Aleksandru, odmah su počeli da se dogovaraju oko venčanja i proslave. Želja im je da svadbu naprave u jednom luksuznom beogradskom hotelu, a na spisku im je oko 500 zvanica. Samo za goste, među kojima će uglavnom biti ljudi sa estrade, moraće da izdvoje nešto više od 40.000 evra, a kad sve stave na papir, pući će najmanje 120.000 evra - tvrdi naš dobro obavešten izvor.

On otkriva da će im zvanice doći iz celog sveta, pa su se

Zakupiće dva sprata

Zvanice dolaze iz celog sveta, pa su se mladenci dogovorili da za njih zakupe dva sprata hotela u kojem će se održati veselje

Izvor Informera

mladenci dogovorili da za njih zakupe dva sprata hotela u kome će se održati veselje, a samo za to izdvojiće 17.000 evra.

- Iz Amerike im dolaze Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin, sa kojima su Prija i Filip baš bliski. Među gostima će biti i Severina sa suprugom Igorom Kojićem, naravno i Keba, koji je dugogodišnji prijatelj porodice Živojinović. Ne bi me čudilo da se Ceca Ražnatović lati mikrofona, pošto Prija obožava njene pesme, a i bliska je sa Anastasijom. Pored njih, na spisku gostiju su brojni pevači, menadžeri, biznismeni, političari, sportisti... - priča naš sagovornik.

Dve venčanice

Kako bi sve bilo na nivou, budući mladenci su angažovali i agenciju za planiranje i organizaciju svadbi, koja će brinuti o svim detaljima.

- Prostoriju će krasiti specijalni cvetni aranžmani koji stižu iz inostranstva i koštaju basnoslovnih 20.000 evra. Prijovićeva će nositi dve unikatne venčanice jedne strane dizajnerke, kao i svečanu haljinu, dok će mladoženja promeniti dva odela. Samo za toalete mladenci će izdvojiti oko 18.000 evra - ističe izvor Informera.

Brena i Boba ne štede za Filipa

Brena i Boba spremni su da odreše kesu i pomognu mladencima da naprave svadbu iz snova.

- Ponudili su Priji i Filipu da im plate veći deo troškova. Ipak je on prvi naslednik Živojinovića koji se ženi. Brena i Boba imaju mnogo prijatelja koje će pozvati da se provesele tog dana, pa je to dodatni razlog zbog kog žele da učestvuju u troškovima svadbe - prenosi naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 6 godina

Svadba za sina od 120 000 eura. A krade struju na Zlatiboru.!!!??? E zemljo otvorise.Samo u Srbiji ovo moze biti.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija