• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2018

16:08

PRAVI SPEKTAKL! Petar Grašo najavio koncert karijere u Sava centru!

Estrada

PRAVI SPEKTAKL! Petar Grašo najavio koncert karijere u Sava centru!

Podeli vest

Pop pevač Petar Grašo slavi 20 godina svoje karijere, a obožavaoce će obradovati velikim koncertom u Sava centru  30.marta

- Izuzetno se radujem ponovnom dolasku u Beograd i nastupu u Sava Centru . Naša dva koncerta za redom u Sava Centru 2009 god. bili su od onih koje ćemo moj bend i ja zauvek pamtiti, a ljubav i entuzijazam publike bili su fantastični. Nadamo se da ćete nam se opet pridružiti u večeri koja se ne zaboravlja – poručio je Grašo.

Grašina harizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom.Uz uvijek izuzetno zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj beogradskoj  koncertnoj avanturi, sve njegove obožavaoce očekuje vrhunski muzički  doživljaj.

Promo

Uz pregršt nezaboravnih i večnih pesama kao što su "Utorak", "Tko nam brani", "Ljubav jedne zene", "Vera od suvog zlata","Volim i postojim" publika ce imati priliku da čuje i novije pesme  "Moje zlato", "Srce za vodiča", kao i mnoge druge.

Karte se mogu nabaviti na blagajni sava centra i svim prodajnim mestima Eventima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 6 godina

Ovi Hrvati nas bas nevole a svi bi da pevaju u Srbij.

Dragan

pre 6 godina

Vole Splicani i ostali iz lijepe njihove Beograd . Toni Cetinski zgazio Siptara pod dejstvom stimulansa . Vole ga Srbi a i on nas . Pevao je na ustaskim proslavama sa zivotnom saputnicom Petra Grase koja je pre njega bila supruga divnog Hrvatskog pevaca Tomsona. Vole Beograd kao oci svoje .

8

pre 6 godina

iZUZETAN LIK ,CIJA MUZIKA IDE UZ LICNOSt KAKAvV je Petar Graso .Slusala sam intervju s njim i zadovoljstvo mi je bilo slusati sarmatnog pevaca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija