• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

21.02.2018

18:52

PRIJA I FILIP PRODAJU ĆEVAPE U MAJAMIJU! Budući mladenci odlučili da prošire BIZNIS VAN SRBIJE!

Estrada

PRIJA I FILIP PRODAJU ĆEVAPE U MAJAMIJU! Budući mladenci odlučili da prošire BIZNIS VAN SRBIJE!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović i njen dečko, Brenin i Bobin sin Filip Živojinović odlučili da u Americi otvore elitni restoran sa srpskim specijalitetima

Pevačica Aleksandra Prijović i njen verenik Filip Živojinović odlučili su da prošire ugostiteljski biznis na Ameriku i da otvore restoran i u Majamiju!

Oni su iskoristili Prijovićkinu turneju "preko bare" da potraže odgovarajući lokal u Floridi, gde će se gostima servirati ćevape, pljeskavice, sarme i ostale specijaliteti srpske kuhinje!

Svadba, pa biznis

Folk zvezda i najstariji sin Bobe Živojinovića planiraju da, uz pomoć Filipovih roditelja, ulože oko 400.000 evra u ovaj biznis.

BLIZU
Izabrali su Majami jer Živojinovići tamo imaju stan, a i često putuju u ovaj gradIzvor Informera

- Aleksandra i Filip već neko vreme razmišljaju da, osim lokala koji imaju u Beogradu, otvore jedan i u Americi. Izabrali su Majami jer Živojinovići tamo imaju stan, a i često putuju u ovaj grad, pa će im biti lakše da vode posao. Sad kad su bili tamo kontaktirali su jednu agenciju koja im pomaže da pronađu prostor koji bi mogli da renoviraju. Otvaranje restorana će uslediti posle svadbe, koja će biti na jesen u Beogradu - otkriva dobro obavešten izvor Informera.

Informer

Prema njegovim rečima, Živojinovići su spremni da ulože ozbiljan novac u ovaj poslovni poduhvat.
- U restoran na Senjaku Prija i Filip su uz pomoć roditelja uložili oko 200.000 evra. Lokal toliko dobro posluje da će im se investicija vrlo brzo isplatiti. Kad je reč o Americi, plan im je da daju oko 400.000 evra - kaže naš izvor.

HOĆE SIGURICU
Aleksandri je pevanje na prvom mestu, ali ne želi da zavisi od estrade

On dodaje da su Aleksandra i Filip razgovarali o ovoj ideji sa Brenom i Bobom i da su oni odmah pristali da im pomognu. Bivši sportista ima iskustva u ugostiteljstvu, pošto drži pab na Zlatiboru.
- Podržali su ih kad su otvarali restoran u Beogradu, pa će im i sada pomoći oko svega. Što finansijski, što sa savetima i kontaktima. Boba je i do sada bio zadužen za nabavku robe za restoran u Beogradu, pa im je rekao da opet mogu da računaju na njega - priča naš sagovornik.


Žele da se obezbede

Budući mladenci smatraju da je sada pravi trenutak da prošire biznis, kako u budućnosti ne bi morali da zavise ni od koga.
- Žele da se finansijski obezbede sada, dok su još mladi i dobro zarađuju. Mada je Aleksandri pevanje na prvom mestu, rekli su mi kako ne žele da zavise od estrade. Ovako mogu da žive bilo gde u svetu, a da zarađuju novac od restorana - ističe poznanik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija