• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

26.02.2018

18:59

ACA LUKAS ČASTIO SINA SATOM OD 8.000 EVRA! Pevač velikom žurkom proslavio punoletstvo naslednka!

Estrada

ACA LUKAS ČASTIO SINA SATOM OD 8.000 EVRA! Pevač velikom žurkom proslavio punoletstvo naslednka!

Podeli vest

Aca Lukas nikada ne štedi kada je reč o njegovoj deci, pa je tako Andreju kupio skupoceni sat marke "U-boat" i priredio mu nezaboravan parti

Aca Lukas je častio sina Andreja za 18. rođendan satom marke "U-boat", koji košta čak 8.000 evra. Folk pevač je baš odrešio kesu, pa je pored skupocenog poklona nasledniku organizovao veliku žurku u jednom beogradskom restoranu.

Ništa ne sme da fali

Lukas ne žali pare kada je reč o njegovoj deci, ali nerado govori o tome.

Nadoknađuju
Andrej je živeo u Nemačkoj, pa sada nadoknađujemo izgubljeno vremeAca Lukas

- Istina je da sam kupio sinu sat, ali ne bih da komentarišem koliko košta. Ja mojoj deci dam onoliko koliko mogu, oni su mi na prvom mestu i pored mene im ništa neće nedostajati - kaže Aca, koji je Andreja dobio iz drugog braka sa Natašom.

Pošto su Lukasova bivša žena i sin do pre tri godine živeli u Nemačkoj, pevač nije često viđao Andreja.
- On se i dalje prilagođava životu u Srbiji, jer je sa majkom ovde došao pre tri godine iz Nemačke. Talentovan je za muziku, krenuo je mojim stopama, polako ovde započinje karijeru, stiče društvo, ali još mora da se uklopi - tvrdi pevač.

Aleksandar Jovanović Cile

Snimiću duet sa sinom

Aca Lukas pomaže Andreju da se probije na estradno nebo, pa će tako snimiti i pesmu sa njim.
- Sigurno ćemo uraditi duet. Napravićemo priču gde ču ja pevati svoj pravac, a on svoj. Vrsta muzike kojom je on počeo da se bavi mi je bila nepoznata dok nisam snimio duet sa Stojanom. Dobro je što se opredelio za taj pravac, jer ne znam da li baš ima talenta da se bavi muzikom kojom se ja bavim - kaže Lukas.

Lukas ne krije da mu je žao što je propustio neke momente u odrastanju sada već punoletnog sina, ali kaže da je tako moralo biti.
- Lepše bi bilo da sam mogao uvek da budem pored njega, ali život ti daje smernice gde ne možeš ti da određuješ šta će i kako biti. Njegova majka i ja smo se rastali, nisam bio fizički tu non-stop, ali sam uvek bio uz svu svoju decu. Nisam jedini koji se razveo, ali sam jedan od retkih koji je to učinio bez ikakvih problema. Nisam bio u fazonu da neću zbog dece da se rastajem, jer upravo se zbog dece i treba razvesti, ukoliko u kući ne valja situacija. Sada gledam da nadoknadim izgubljeno vreme, ne zato što imam grižu savesti, već zato što imam i želju i priliku za to - iskren je Aca.

Aleksandar Jovanović Cile

Ponosan na decu

Bez obzira na to što su dugo bili razdvojeni, Lukas je ponosan na Andreja u kakvu je osobu izrastao.
- Ponosan sam i na njega, ali i na ostalu moju decu, jer su na prvom mestu normalni. Kod mene nema neiskrenosti, sve je transparentno. Za sada je tako, a da li ću u budućnosti biti ponosan, to samo od njih zavisi - završava priču otac četvoro dece.

Aleksandar Jovanović Cile





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lana

pre 6 godina

Gde se raziđe od ovakve žene ? Izgledate baš srećno . Za primer drugim razvedenim brakovima

zlata

pre 6 godina

Cestitam! Aca je odlican roditelj i svaka mu cast na tome.Mnoge majke nisu kao on!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija