• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

27.02.2018

19:32

(FOTO) LUDA ŽURKA KOD ACE LUKASA, CECA NAJVESELIJA:  Ražnatovićeva pesmom razgalila goste, Anastazija se  NIJE ODVAJALA OD SLAVLJENIKA!

Estrada

(FOTO) LUDA ŽURKA KOD ACE LUKASA, CECA NAJVESELIJA: Ražnatovićeva pesmom razgalila goste, Anastazija se NIJE ODVAJALA OD SLAVLJENIKA!

Podeli vest

Svetlana Ražnatović razgalila je sve goste kad je zapevala pesmu "Morem plovi jedna mala barka", Acin stariji sin Lazar nije se odvajao od njene ćerke

Ceca Ražnatović bila je najveseliji gost na proslavi punoletstva sina Ace Lukasa, Andreja Vuksanovića. Pevačica se u jednom momentu latila i mikrofona, a sve zvanice je razgalila kad je zapevala numeru "Morem plovi jedna mala barka".

Aleksandar Jovanović Cile

ACA LUKAS ČASTIO SINA SATOM OD 8.000 EVRA! Pevač velikom žurkom proslavio punoletstvo naslednka!

Stanija izazvala
pometnju na proslavi

Aleksandar Jovanović Cile

Stanija Dobrojević svojim dolaskom na žurku koju je organizovao Aca Lukas izazvala je opštu pometnju. Pola restorana nije skidalo pogled sa starlete, a ostali su međusobno šaputali jer im nije bilo jasno otkud ona kao Lukasova zvanica.

Lukas je svoju dugogodišnju prijateljicu pratio na klavijaturama dok je pevala, a njegov stariji sin Lazar je zbog ove pesme pao u sevdah. On je zatim zamolio Cecinu ćerku Anastasiju da zaplešu. Pevačicina naslednica je pokazala da je veseljak na mamu, pa se rado odazvala pozivu i gotovo cele večeri nije silazila s podijuma.

Folkerov stariji sin važi za šmekera, pa je s vremena na vreme davao komplimente Tasi, na šta se ona smeškala. Ponosni otac zadovoljno je gledao sina prvenca i ćerku najbolje prijateljice i nije krio koliko mu je drago što se njih dvoje druže.

Lukas je mlađem sinu Andreju napravio žurku za pamćenje, na kojoj su pored Cece i Anastasije bili i Lidija i Predrag Ocokoljić, Aco Pejović, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Saša Popović, Suzana Jovanović, Saša Matić, Žika Jakšić, Dejan Petrović, Dragan Marković Palma, Ivica Dačić sa suprugom Sanjom i sinom Lukom, MC Stojan, Stanija Dobrojević i mnogi drugi.

Aleksandar Jovanović Cile


Aca je slavljeniku ispunio želju da veći deo žurke muziku pušta di-džej, ali je malo posle ponoći odlučio da zapeva i do kraja žurke nije puštao mikrofon.

Bivša žena nožem na Lukasa

Aleksandar Jovanović Cile

Bivša supruga Ace Lukasa, Nataša, krenula je u šali da se razračuna sa bivšim mužem nožem. Ova šala je zasmejala sve prisutne jer je poznato da Nataša i Aca imaju divan odnos. Lukas je u više navrata istakao da mnogo ceni i poštuje bivšu suprugu, sa kojom se veselio celo veče.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija