• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

28.02.2018

20:09

DARA BUBAMARA ODREŠILA KESU! Folkerka za koncert u Areni pukla 100.000 evra!

Estrada

DARA BUBAMARA ODREŠILA KESU! Folkerka za koncert u Areni pukla 100.000 evra!

Podeli vest

Dara Bubamara za svoj prvi solistički nastup u Areni angažovala vrhunske plesače, specijalne video i zvučne efekte, kao i bogatu rasvetu

Dara Bubamara je za koncert u beogradskoj Areni 21. aprila pukla 100.000 evra! Folkerka je novac uložila u organizaciju, rasvetu, tehniku, scenski nastup, plesače i kostime.

Pevačica za ovaj spektakl u najavi nije žalila para, jer će ovo biti njen prvi koncert u Areni, pa želi da sve bude top.

Veče za pamćenje

- Dara je angažovala najbolje koreografe koji će joj osmisliti

Ne žalim pare

O novcu ne želim da pričam, ali da, istina je da nisam žalila ni dinara kada je u pitanju moj koncert u Areni

Dara Bubamara

scenski nastup, kao i plesače koji će je pratiti na sceni. Uz to, promeniće  i nekoliko kostima, koji se već duže vremena pripremaju specijalno za ovu priliku - kaže izvor Informera blizak pevačici.

Osim plesne grupe, Bubamarin scenski nastup upotpuniće i video-klipovi koji će biti puštani tokom koncerta.

- Dara u saradnji sa Dejanom Milićevićem sprema klipove koji će se emitovati na velikim LED ekranima. Ona je mnogo para uložila upravo u tehnologiju, ekrane, rasvetu i ozvučenje kako bi sve bilo na svetskom nivou - priča naš sagovornik.

Kada smo pozvali pevačicu za komentar, potvrdila nam je da sprema spektakl, ali nije želela da kaže koliko je sve to košta.

- O novcu ne želim da pričam, ali da, istina je da

Zdravlje na prvom mestu

Morala sam da pauziram sa pripremama jer sam bila u baš očajnom stanju, sada mi je zdravlje na prvom mestu

Dara Bubamara

nisam žalila ni dinara kada je u pitanju moj koncert u Areni, kojim ćemo pomeriti granice u Srbiji. Moja publika je zaslužila da im priredim veče za pamćenje. Ovo će biti najbolji solistički nastup u mojoj karijeri - uverena je Dara.

Iako sa nestrpljenjem čeka solistički nastup u najvećoj beogradskoj hali, folkerka je do skoro morala da odmara jer je zakačila jak virus.

Ne može da odabere pesme za koncert

Dara ovih dana ima samo jedan problem - ne zna koje numere da izbaci sa repertoara za Arenu.

- Danima razmišlja kako da smanji listu numera koje će izvesti na koncertu. Smatra da joj je skoro svaka pesma na svoj način bila bitna u karijeri, pa čak i one koje nisu postale veliki hitovi. Još pravi finalnu verziju spiska i svesna je da nema mnogo vremena da se odluči za repertoar - priča izvor.

- Koliko god da se radujem Areni, morala sam da pauziram sa pripremama jer sam bila u baš očajnom stanju zbog virusa koji sam zakačila. Nikada mi nije bilo toliko loše i zaista mi je od sada zdravlje na prvom mestu - objašnjava Bubamara.

Mesecima držala dijetu

Pevačica je prethodnih meseci bila na rigoroznoj dijeti kako bi dovela liniju do savršenstva:

- Mnogo sam ponosna na sebe, jer sam i pored virusa uspela da se pridržavam zdrave ishrane koja mi je preporučena. Mislim da nikada nisam bolje izgledala u svojoj karijeri. To mi je mnogo drago, jer moram da izgledam top za koncert - zaključuje Bubamara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
manemoj

pre 6 godina

O čemu ova osoba priča, kad je već svi znaju kao hvalisavku, a pevawe =00...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija