• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

13.03.2018

21:46

(FOTO) SVADBA GODINE! PRIJA I FILIP NE ŽALE PARE: Lepa pevačica i njen verenik PUKLI 12.000 EVRA na luks-smeštaj za svatove!

Estrada

(FOTO) SVADBA GODINE! PRIJA I FILIP NE ŽALE PARE: Lepa pevačica i njen verenik PUKLI 12.000 EVRA na luks-smeštaj za svatove!

Podeli vest

Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića uhvatili smo ispred hotela "Kraun plaza" u kom su rezervisali smeštaj za ljude iz inostranstva koji će im doći na venčanje

Paparaco Informera uslikao je Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića nakon što su u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu kaparisali smeštaj za goste iz inostranstva koji će 21. juna doći na njihovu svadbu. Kako saznajemo, oni su iskeširali neverovatnih 12.000 evra za prenoćište stotinjak svojih zvanica koji će na venčanje doći iz inostranstva.

Mladenci su u hotel došli sa mladoženjinim ocem, proslavljenim teniserom Bobom Živojinovićem. Oni su se oko 11 časova sastali sa menadžerima hotela kako bi rezervisali sobe.

Zoran Sinko

Nismo sve završili
Za sada smo ugovarali samo neke sitne stvari oko svadbe. Još teku pripreme, nismo sve završili Aleksandra Prijović

Za stolom je Boba vodio glavnu reč, dok su Filip i Aleksandra pomno slušali šta tata i budući svekar ima da kaže kao najstariji član porodice. U jednom momentu, Aleksandra je ustala sa stola kako bi telefonirala, a potom se vratila i nastavila sa dogovorima o venčanju. Posle sat vremena njih troje su napustili hotel.

Zoran Sinko

Boba nije bio raspoložen da priča pa je seo u svog "jaguara" i otišao. Ni njegov sin nije želeo da daje izjavu za medije, ali nam je zato Aleksandra, koja nije očekivala da će ih naša ekipa sačekati i slikati, otkrila da su ovo tek prve pripreme za svadbu.

Boba sve nadgleda
U svim pripremama učestvuje i Boba Živojinović, koji je sa sinom i snajkom bio i u hotelu

- Za sada smo ugovarali samo neke sitne stvari oko svadbe. Još teku pripreme, nismo sve završili - rekla je Aleksandra.

Kao i svakoj mladi, njoj je obezbeđivanje smeštaja za svatove "sitnica", ali su joj zato venčanica, šminka i dekoracija mnogo važnije.
- Sad moram više da se posvetim detaljima oko venčanja. Radiću svakog petka i subote, a radnim danima ću se baviti svadbom. Baš sam srećna!

Zoran Sinko


Ona nam je otkrila da će uzeti muževljevo prezime, bez obzira na to što je svi znaju kao Aleksandru Prijović.

- Ne znam da li ću se brzo naviknuti na prezime Živojinović, to će za mene biti novo - rekla nam je Prija, a potom sela na mesto vozača i odvezla budućeg supruga u nepoznatom pravcu.

Pejović i Teodosić kumovi na svadbi

Informer

Aleksandri će na venčanju kum biti Aco Pejović, dok će Filipu Živojinoviću svedok biti proslavljeni košarkaš i dugogodišnji prijatelj Miloš Teodosić.
Pevačica i njen budući kum juče su gostovali u Jutarnjem programu na TV Prva i tada je Aco ispričao da će uvek biti uz pevačicu:
- Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i nijedno nije puklo niti je poljuljano. Veran sam do koske kao kum. Ona sad mene ima da sluša jer će se venčati još pred Bogom i u crkvi - rekao je Pejović.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija