• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

15.03.2018

15:55

DARA PRIZNALA, PUKLO PRIJATELJSTVO IZMEĐU FOLK PEVAČICA: Seka je ispala najgori neprijatelj, ZABILA MI JE NOŽ U LEĐA!

Estrada

DARA PRIZNALA, PUKLO PRIJATELJSTVO IZMEĐU FOLK PEVAČICA: Seka je ispala najgori neprijatelj, ZABILA MI JE NOŽ U LEĐA!

Podeli vest

Dara Bubamara tvrdi da joj je Aleksićeva ispala najgori neprijatelj kada je zakazala koncert nedelju dana pre njenog

Dara Bubamara tvrdi da joj je dugogodišnja prijateljica Seka Aleksić zabila nož u leđa kada je zakazala koncert nedelju dana pre njenog! Plavokosa pevačica je odlučila da zapeva u beogradskoj Areni 21. aprila, a tu istu halu zakupila je i Aleksićeva, samo za 14. april. Bubamara se zato žestoko naljutila na koleginicu i od tada ne razgovaraju.

Pokazala kakva je

- Klasično mi je zabila nož u leđa, eto. Moj najveći problem je što olako puštam ljude u svoj život i verujem im. Zbog toga mi se dešava da budem ozbiljno povređena i da patim. Ali čovek se uči na svojim greškama - započinje priču Dara i dodaje:

Budi džek
Ako si džek i siguran u sebe, a pritom tvrdiš da smo prijatelji, što onda nisi zakazala nedelju dana posle mene

- Ja sam pevač starog kova, pekla sam zanat kad je postojala kolegijalnost u ovom poslu i poštovanje na estradi, ali toga sada nema. To što je meni Seka uradila sa koncertom ja ne bih ni svom najvećem neprijatelju. Pre ili kasnije svako pokaže kakav je.
Bubamara objašnjava da ju je Seka mnogo povredila i tvrdi da nikada neće moći da joj oprosti ovu izdaju.
- Kažeš da mi želiš dobro, a namestiš da ti koncert bude nedelju dana pre mog. Ma majke ti? Ako si toliki džek, i ako si baš sigurna u sebe, a pritom tvrdiš da smo prijatelji, a hoćeš baš u aprilu koncert, što onda nisi zakazala nedelju dana posle mog? Kad se sve to izdešavalo toliko sam bila povređena kao čovek, da ne mogu to da vam opišem. Osoba koju sam smatrala jednom od najbližih prijatelja bez razloga mi je zabila nož u leđa. Ali dobro. Ja verujem u Boga i znam da on svakom da po zasluzi - ističe naša sagovornica.

Ne žali para

Ona naglašava da će se svojski potruditi da napravi spektakl od svog koncerta. Kako i sama ističe, u celu organizaciju uključeno je preko sto ljudi, a do sada je već pukla 100.000 evra.
- Neću žaliti ni dinara jer moja publika stvarno zaslužuje spektakl. Našla sam adrese od svojih najvatrenijih fanova i poslala im karte za koncert. Tim nastupom želim da se odužim svojoj vernoj publici za sve godine vernosti i ljubavi - zaključuje Bubamara.

Dara poražena u anketi Marije Šerifović

Sukob Dare Bubamare i Seke Aleksić zbog koncerta u Areni bio je goruća tema prethodnih dana, pa je čak i Marija Šerifović postavila anketu sa pitanjem: "Na čiji biste nastup radije otišli?" Marini fanovi su se izjasnili na Instagramu koju bi pevačicu pre slušali, i pobedila je Seka. Za nju je glasalo 68 posto ljudi, dok je na strani Dare Bubamare bilo 32.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija