• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2018

18:41

ANA I RASTA PRAVE SPA-CENTAR U KUĆI: Bračni par uređuje luksuzno porodično gnezdo!

Estrada

ANA I RASTA PRAVE SPA-CENTAR U KUĆI: Bračni par uređuje luksuzno porodično gnezdo!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić planiraju da na jednom spratu smeste džakuzi, saunu, prostoriju za masažu i parno kupatilo

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta prave SPA centar u porodičnoj kući u naselju Medaković u Beogradu. Poznati par je odlučio da u svom novom domu, koji je još u izgradnji, jedan sprat izdvoji samo za rekreaciju, a kako saznajemo, sadržaj će biti bogatiji neko u salonima lepote.

Ana je napravila plan šta joj je sve neophodno, pa je angažovala arhitektu koji je napravio nacrt po njenoj želji

Kutak za opuštanje

- Anina želja je bila da u kući jedan deo odvoje za spa-centar. Pošto dosta pažnje posvećuje nezi lica i tela, ona je htela da u svom domu napravi kutak za opuštanje i ulepšavanje da ne bi morala svaki dan da izlazi iz kuće. Napravila je plan šta joj je sve neophodno i angažovala arhitektu koji je njene zamisli sproveo u delo. Trenutno majstori rade na postavljanju instalacija za saunu i džakuzi - ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

Posebna igraonica za Taru

Kako saznajemo, u Aninom i Rastinom domu njihova ćerka Tara dobiće svoju igraonicu. Naslednica pevačice i repera moći će da se igra u prostoru opremljenom lopticama, toboganom, trampolinom, kao i skroz sređenom dečjom kuhinjom.

On objašnjava da će se na spratu za opuštanje naći mesta i za mini-teretanu, gde će Ana moći da vežba sa svojim trenerom:

- Tu će imati potpunu privatnost. Kada se bude radilo dvorište, Ana i Rasta su izrazili želju da se izgradi bazen u kojem bi mogli da se kupaju preko cele godine. Zimi bi se voda zagrevala uz pomoć posebnog sistema. Oko celog placa biće postavljena velika betonska ograda sa tujama, pa im privatnost neće biti ugrožena.

Dobija novi studio

Naš sagovornik otkriva da Rasta nije imao ništa protiv Aninih želja, jedino je insistirao da i on ima svoj kutak u novom domu.

Supružnici su izrazili želju da se izgradi bazen u kojem bi mogli da se kupaju preko cele godine

- Oni u napravili detaljni plan i program oko rasporeda u kući. Imaće nekoliko spavaćih soba, a isto toliko i kupatila. Kad su sve te najbitnije momente utanačili, dogovorili su se da svako od njih ima svoj kutak. Rasta se nije mešao oko Aninih ideja za spa, ali je rekao da želi manji studio u kući. Ionako najveći deo vremena provodi u studiju radeći pesme za sebe i druge izvođače, ovako bi bar bio kod kuće i ne bi morao da se cima - zaključuje naš izvor.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17