• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2018

20:36

 DARA UNAKAZILA TELO LIPOSUKCIJOM: Folkerka nagrabusila sa hirurškim zahvatom!

Estrada

DARA UNAKAZILA TELO LIPOSUKCIJOM: Folkerka nagrabusila sa hirurškim zahvatom!

Podeli vest

Popularna pevačica isisavala je salo iz stomaka i sa butina. Nakon što su joj spali otoci i povukli se podlivi, shvatila je da joj je telo izobličeno zbog neravnina

Dara Bubamara unakazila je svoje telo liposukcijom! Popularna pevačica je nedavno otišla kod hirurga kako bi se rešila masnih naslaga sa stomaka i butina, ali se sve iskomplikovalo.

Novosađanka je želela da izgleda savršeno za svoj koncert 21. aprila u beogradskoj Areni, međutim sada izgleda gore nego pre operacija.

Htela da bude top

Pevačicino telo je loše odreagovalo na liposukciju, pa je zbog toga danima imala visoku temperaturu. Tada je Dara tvrdila da ju je slomio virus, ali je prava istina znatno drugačija:

Vadili joj silikone iz guze Dara je danima imala visoku temperaturu, pa su doktori morali da joj izvade implante iz zadnjice da ne bi dobila sepsu

- Dara je htela za svoj koncert da izgleda bolje nego ikad u životu. Promenila je način i režim ishrane, počela je da trenira, ali pošto sve to nije dalo očekivane rezultate, odlučila je da svom telu "pomogne" liposukcijom - kaže za Informer pevačicin bliski saradnik.

On tvrdi da je folkerka pomoć potražila kod hirurga:
- Njeno telo je loše odreagovalo na zahvat. Dobila je temperaturu, osećala se užasno, a i rezultati su bili katastrofalni. Kada su se otoci i modrice povukli, na Darinim bokovima i stomaku ostale su velike neravnine. Mora da ide na posebne masaže kako bi se sve izjednačilo, međutim i dalje ima ogromne brazde po telu. Ono izgleda užasno! Bolje i da je deblja nego onako unakažena. Kada je videla na šta sve to liči, doživela je nervni slom - otkriva naš sagovornik.

DARA PRIZNALA, PUKLO PRIJATELJSTVO IZMEĐU FOLK PEVAČICA: Seka je ispala najgori neprijatelj, ZABILA MI JE NOŽ U LEĐA!


Organizam odbacio implante

Da nesreća ne ide sama govori i činjenica da je Darin organizam počeo da odbacuje i implante koje je imala u zadnjici. Doktori nisu uspevali da joj smanje temperaturu, pa su odlučili da joj izvade silikone iz pozadine:

Očajna
Kada je videla na šta joj telo liči, doživela je nervni slom

- Dešava se to nekada i svi hirurzi pre ubacivanja implanta obaveste pacijente da njihovo telo može da ih odbaci. To se dogodilo i Dari, pa je morala da ih izvadi iz guze. Doktori su joj rekli da će dobiti sepsu ako to ne uradi, pa je hitno operisana. To ju je dotuklo jer joj je pozadina u ožiljcima, baš kao i ostatak tela.

Morala da menja kostime

Dara je neke kostime koje je planirala da obuče 21. aprila u Areni morala da menja i prepravlja zbog svega što joj se desilo sa telom.
- Bubamara je napravila baš seksi kostime. U nekim je trebalo da joj bude otkriven i stomak i noge. Pošto je ispalo ovako, morala je da prepravlja garderobu. Razmišljala je da kaže saradnicima da ubace čipkane detalje na ona mesta koja je trebalo da joj budu gola. Još se dvoumi da li da noge sakrije nekom mrežom ili da ih potpuno prekrije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija