• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Spasojević

21.03.2018

18:30

PEVAČ POSLAO BIVŠOJ ŽENI CVEĆE ZA ROĐENDAN!  SONJA: Udaću se osam puta! LUKAS: Neka ti je srećan put!

Estrada

PEVAČ POSLAO BIVŠOJ ŽENI CVEĆE ZA ROĐENDAN! SONJA: Udaću se osam puta! LUKAS: Neka ti je srećan put!

Podeli vest

Aca Lukas je čestitao bivšoj supruzi Sonji Vuksanović 42. rođendan i poručio joj da slobodno može da krene dalje u životu

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović proslavila je u ponedeljak uveče 42. rođendan i najavila da će se udavati još osam puta! Folkera ovo očigledno nije mnogo povredilo, pa joj je poželeo srećan put.

Sonja je napravila ludu žurku u jednom beogradskom restoranu i poručila da, i pored toga što iza sebe ima dva braka, i dalje veruje u ljubav.

Tek ću da se udajem

Ona je dodala da ne bi imala ništa protiv da ponovo stane na ludi kamen i priznala da je verovala da će njen brak sa Željkom Šašićem, ali i Acom Lukasom trajati ceo život.

Sonja: Ovo su mi najlepše godine

Sonja je rekla da nema problem sa starenjem i da je sada u najlepšem periodu svog života.
- Ponosno nosim godine. Nemam problem s tim što su 42. svećice na torti. Kažu da je za žene najlepši period posle 40. godine - kazala je kreatorka.

- Udavaću se osam puta kao glumica Elizabet Tejlor. Kad mi se desi ljubav, svaki put poverujem da je to za ceo život. Odrasla sam na bajkama i živim sa tom zabludom - istakla je Sonja.

I dok se Sonja provodila sa drugaricama, Lukas je majci svoje ćerkice Viktorije poslao buket cveća i čestitku na kojoj je zagonetno napisao: "Neka ti je srećan rođendan i put."

Neobičan gest

Mada su se razveli u junu prošle godine, strasti među njima se očigledno i dalje ne smiruju. Sonja, međutim, nije htela da prizna da joj je Aca poslao ironičnu poruku uz poklon, već je nastavila da hvali bivšeg muža.

Hvali bivšeg muža

Od Ace je usledio lep gest i to je najvažnijeSonja Vuksanović

- Od Ace je usledio lep gest i to je najvažnije. Najviše volim poklone od srca. Ćerka Sofija mi je napisala divnu čestitku, dirnula me je. Ceo dan je moja leva i desna ruka, jurila je po cveće, balone, pomogla mi je da ovo organizujem - rekla je Sonja, koja se na zabavi pojavila u "versaće" suknji, sa skupocenim "roleksom" na levoj ruci, za koji nije želela da otkrije li je poklon od nekog udvarača.

Dejan Živančević

Dizajnerka je otkrila da je na njenoj žurci zabranjen ulazak muškarcima:
- Ovo veče je dokaz da lepe i uspešne dame mogu bez muškaraca. Zabluda je da žena ne može da funkcioniše sama i da, ako nema partnera, nije potpuna. Iskreno, u isto vreme je i lepo i teško biti jaka žana. Sa mnom nije lako živeti. Ja sam ambiciozna i tačno znam kakav život želim. Čovek se takav rađa.

Dajana: Sonja i ja smo spremne za novu ljubav

Dejan Živančević

Na Sonjinom rođendanu najveselije su bile voditeljka Dajana Paunović i pevačica Marina Visković. Bivša supruga Žike Jakšića priznala je da je poput Sonje spremna za novu ljubav.

- Trenutno sam sama i ni sa kim se ne viđam, ali sam mlada da bih digla ruke od ljubavi. Nadam se da će se uskoro pojaviti muškarac za mene. Kad se to dogodi, neću da krijem - ispričala je Dajana i dodala da joj se dopada što je muškarcima bio zabranjen ulazak na žurku:
- Volim da se viđam sama sa drugaricama, mislim da se tako najbolje neguje prijateljstvo. 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Она њему...? "Мацу - дискрецију "..!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59