• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink

25.03.2018

18:40

DOSADILE MU PROZIVKE! Đole Đogani progovorio pa otkrio pravu istinu o Luni i njenom poreklu!

Estrada

DOSADILE MU PROZIVKE! Đole Đogani progovorio pa otkrio pravu istinu o Luni i njenom poreklu!

Podeli vest

Otkako je pre šest meseci postala učesnica rijaltiija Zadruga, Lunu Đogani prate raznorazne priče koje se često tiču i ostalih članova njene porodice

Dosta se spekulisalo o njenom obrazovanju, zanimanju, estetskim zahvatima i operacijama kojima je promenila svoj fizički izgled, ali i o njenom poreklu i pravom imenu i prezimenom, što nije zaobišlo ni njenu majku Anabelu Atijas, nekada Bukvu.

Anabelu već izvesno vreme prate priče da se nekada ranije zvala Razija, te da je svoje ime promenila u Anabela, što je u više navrata demantovala. Iako je javno pokazala svoja lična dokumenta iz najranijeg detinjstva u kojima je upisana kao Anabela Bukva, to pojedincima nije bio dovoljan dokaz, te su u teoriju zavere upleli čitavu familiju Đogani koja se, prema nekim teorijama, ne preziva tako, već Đogaj.

Informer

Budući da se mesecima polemiše o prezimenu Đogani koje je, navodno, izmišljeno, a izvorno glasi - Đogaj, Đole Đogani, najpoznatiji član ove familije, konačno je razrešio misteriju i otkrio ima li istine u navodima da se, zapravo, prezivaju Đogaj.

- Anabela nije Razija, mi nismo Đogaj, već Đogani! Ne znam odakle te priče, to je neko izmislio i plasirao u javnost - razrešio je misteriju Đole, a potom rešio da zbog svih "nevernih Toma" u javnost iznese dodatne detalje vezane za svoje prezime i poreklo.

- Đogani je moje prezime, rođen sam u Beogradu, zaveden kao Đogani... Isto tako i Gagi! Naše prezime dolazi od „dogan“, iz Turske. Dogan kao Erdogan, to nam je odatle. Moja mama je Makedonka, tata je s Kosova... Tamo ima jedno mesto Mamuša, to je mesto gde je rođen moj tata. I tata mi je Đogani, imamo njegovu ličnu kartu gde to piše, nemam samo ličnu kartu mog dede, koji je isto bio Đogani - objasnio je Đole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija