• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

30.03.2018

22:04

ANABELA I ANDREJ STRAHUJU ZA DETE: Prete nam silovanjem deteta od četiri godine!

Estrada

ANABELA I ANDREJ STRAHUJU ZA DETE: Prete nam silovanjem deteta od četiri godine!

Podeli vest

Anabela i Andrej Atijas tvrde da iza ovog zastrašivanja stoji majka biznismenovog vanbračnog sina Leona, Jasmina Skender

Pevačica Anabela i njen suprug Andrej Atijas tvrde da im njegova bivša devojka Jasmina Skender preti silovanjem njihove četvorogodišnje ćerkice Blankice!

Prema njihovim rečima, majka Andrejevog vanbračnog sina Leona zastrašuje ih preko lažnih profila na Instagramu. Ona im je, navodno, poručila da će Blankicu mnogi "je*ati", kao što su već Anabelu i njenu ćerku Lunu Đogani.

- Andrej, kunem ti se, nećeš znati šta te snašlo, ni kad,

Stidi se

Jasmina, pominješ da ćeš da siluješ dete od četiri godine, stidi se

Andrej Atijas

ni gde. Naguziću ti Blankicu. Naći ću te u Sarajevu, dete ti je*em i tu goraždansku kurvu Anabelu - neke su od poruka koje su Anabela i Andrej podelili na društvenim mrežama, a za koje tvrde da ih je napisala Jasmina, koju je bosanski biznismen ostavio pre šest godina dok je bila trudna.

Andrej se javno obratio bivšoj devojci, reagujući na pomenute pretnje i poručio joj da bi trebalo da je bude sramota.

- Jasmina Skender, sledeći put kad budeš pretila, uradi to sa pravog profila. Pominješ da ćeš da siluješ dete od četiri godine. Stidi se - napisao je Anabelin suprug, a zatim se osvrnuo i na to što Jasmina javno podržava Kristinu Kiju Kockar, koju je muž Slobodan Radanović prevario sa njegovom pastorkom Lunom u "Zadruzi":

- Sram te bilo što zajedno sa Kijom i Đulkicom Sakić

Tužiću ga

Svaki put kad tu svoju zabludu iznesu javno, odgovaraće za klevete

Jasmina Skender

(ćerkom Sinana Sakića, prim. aut.) pljuješ sve narode i islamsku veru. Stop rasizmu, nacionalizmu i kurvama! Širite ljubav, a ne mržnju.

S druge strane, Jasmina tvrdi da je to njihova paranoja, te nam je otkrila da je upravo izašla iz policije, gde je prijavila bračni par Atijas zbog pretnji.

- Laž je da ja stojim iza takvih pretnji. Meni nije problem da oni veruju u svoje zablude. Ali svaki put kad tu svoju zabludu iznesu javno, odgovaraće za klevete. Evo i sada sam iz policije izašla. Preduzeću sve mere da bih zaštitila sebe i svoje dete, zbog niza pretnji na Instagramu, gde sam čitala svakojake gluposti poput toga da zaslužujem da me vojska siluje, da sam ku*va i da me svaki dan treba je*ati - kaže ona i dodaje:

Jasmina: Lunu sam tužila jer me nazvala ku*vom

Jasmina Skender otkriva da je tužila Lunu Đogani jer ju je u "Zadruzi" nazvala ku*vom.

- Lunu sam tužila zbog klevete. U rijalitiju me je pre nekoliko meseci nazvala ku*vom. Prvo sam preko toga prešla, ali sada više nema potrebe da ikog žalim i štedim. Sve ovo je prešlo granice zdravog razuma - poručila je Leonova mama,

- Pisao mi je sa lažnih profila, a preksinoć smo se dopisivali. Pošto sam mu rekla da ga ne volim, on je poludeo i počeo da piše sve one pretnje na Instagramu. Tražio je potvrdu da li ga volim ili ne. Na moje pitanje da li on mene voli, nije želeo da odgovori. Andrej je narkoman i alkoholičar. Ispred mene se drogirao kokainom i marihuanom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija