• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.04.2018

15:04

(VIDEO) NAKON RAZVODA OD DARKA, UŽIVA U SLOBODI: Ana Sević uhvaćena sa TRI RAZLIČITA muškarca za mesec dana!

Estrada

(VIDEO) NAKON RAZVODA OD DARKA, UŽIVA U SLOBODI: Ana Sević uhvaćena sa TRI RAZLIČITA muškarca za mesec dana!

Podeli vest

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparazzo Lov" i ove nedelje donosi nove priče iz života poznatih

Nakon podnošenja zahteva za razvod, Anu Sević su kamere emisije "Paparazzo Lov" nedavno snimile sa novim dečkom. Međutim, izgleda da Ana posle rastanka sa Darkom Lazićem uživa u slobodi, jer je za mesec dana uhvaćena sa tri različita muškarca, a ekskluzivne snimke gledaoci će videti u ovonedeljnoj emisiji.

Rada Manojlović vež duže vreme uživa u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a izgleda da situacija između njih postaje ozbiljna. Iako se u medijima spekulisala da su raskinuli, Rada je sve te navode demantovala i odvela Harisa u rodno Četereže, što je dovoljan povod da počnu nagađanja da će ovaj par uskoro izgovoriti sudbonosno "da".

Ekipa emisije "Paparazzo Lov" je pre izvesnog vremena prva uhvatila Anastasiju Ražnatović sa novim dečkom, Đorđem Kuljićem iz Novog Sada. Kamere su nastavile da prate ćerku Svetlane Cece Ražnatović, koja je u poslednje vreme bila ili sama, ili sa drugaricama. Da li je Anastasija raskinula sa Đorđem, gledaoci će saznati u emisiji "Paparazzo Lov".

Dok Andrija Milošević radi, njegova devojka Aleksandra Tomić odmara na primorju, a kamere ove emisije zabeležilu su trenutak kada je muvaju drugi muškarci.

Pevačica Aleksandra Mladenović došla je na snimanje jedne emisije u provokativnom izdanju, a dok je pevala svoju pesmu, pokazala je više nego što je želela.

Koji popularni pevač nema manire, ali i još mnogo zanimljivih priloga, videćete u novom izdanju emisije "Paparazzo Lov" u sredu 4. aprila od 21 čas na TV Pink!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija