• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić- A. Spasojević

05.04.2018

20:15

RAT FOLKERKI! DARA: Seka je za mene MALI MIŠ! SEKA: To što Dara priča JE NEKULTURNO!

Estrada

RAT FOLKERKI! DARA: Seka je za mene MALI MIŠ! SEKA: To što Dara priča JE NEKULTURNO!

Podeli vest

Bubamara poručuje da bi Seki Aleksić bilo pametnije da joj se više ne zamera, kako ne bi upoznala i njenu drugu stranu

Folkerka Dara Bubamara poručuje da je njena dojučerašnja prijateljica Seka Aleksić za nju "mali miš" i da bi joj bilo bolje da je se okane!

Rat dve srpske zvezde počeo je zbog koncerta u beogradskoj Areni, pošto je Dara ozbiljno zamerila Aleksićevoj što je zakazala nastup nedelju dana pre njenog, koji je 21. aprila.

Na babinama
Bila sam prva koleginica koja je otišla kod Seke kad je rodila Jakova
Dara Bubamara

Ne dam na sebe

Dara za Informer ističe da je Seki bolje da više nikada ne udara na nju, jer će "onda videti njeno drugo lice".

- Seka je mali miš za mene! Niko ne može da me minira. Ne dam na sebe! Ja sam zvezda i institucija, kao što su i Ceca, Lepa Brena, Jelena Karleuša - oštra je Bubamara.

Dara objašnjava da joj prodaja karata odlično ide, te da joj zbog toga i nije potreban previše agresivan marketing.

14. aprila

Seka ima koncert u Areni

- Meni ne treba takva reklama, jer sve ide kako treba. Neću da gledam u tuđe dvorište, samo ću reći: "Dođite na moj koncert, dođite na njen, pa vidite ko kako to radi." Ne želim da se poredim sa Sekom. Obe pevamo folk muziku, ali su to dva različita sveta kad je reč o imidžu, koreografijama, viđenju nastupa. Obećavam spektakl, sto igrača na sceni, specijalno iznenađenje, vrhunsku produkciju i pravi šou. Neću samo da stojim i pevam, to vreme je prošlo - poručuje folk zvezda.

21. aprila
Dara peva u Areni

Informer

Institucija
Ja sam zvezda i institucija, kao što su i Ceca, Lepa Brena, Jelena Karleuša
Dara Bubamara

Pravo lice

Bubamara tvrdi da joj nije žao što je dugogodišnje prijateljstvo puklo, jer smatra da je ona uvek bila korektna i fer prema koleginici.

- U početku mi je bilo krivo, ali sada ne žalim. Pokazala je svoje pravo lice. Verovala sam da smo prijatelji. Prva sam koleginica koja je otišla kod nje kad je rodila Jakova. Godinama je pokušavala da zatrudni, molila se Bogu, i kad se to napokon desilo, bila sam mnogo srećna. Otišla sam na babine, odnela novac, sve kako treba, ali eto kako je sve ispalo na kraju - ističe pevačica.

Traži reklamu od kolega

Na komentare da su ona i Seka podelile celu estradu, ali da njenu rivalku javno reklamira mnogo više kolega, odgovara:
- Koncert pravim za publiku, a ne za estradu i koleginice. Mnogo mi pevača prilazi i govori mi kako me podržava. Na primer, Željka Samardžića nisam videla godinama, ali je javno istupio i rekao da se raduje mom koncertu. Ana Bekuta mi je tražila baner, odnosno reklamu za Arenu, iz želje da je podeli na Instagramu, ali ja to nemam. Takođe i Rasta, Lepa Brena... S druge strane, Seka i njen menadžerski tim sami šalju te reklame kolegama da bi ih oni objavljivali.

Promo

Seka: Nekulturno je šta Dara priča

Seka poručuje da je nekulturno to što "pojedine njene koleginice" pričaju da ih koncert košta čak 200.000 evra.

- Čula sam da neke koleginice pričaju koliko im košta koncert, a mislim da je nekulturno govoriti o ciframa. Nastup u Areni može da košta i pola miliona evra, sve zavisi šta želite, kakvu binu, scenografiju... Ne bih ni pravila koncert da mislim da to ne mogu finansijski da podnesem - poručila je Seka.
Dara je otkrila da je koncert u Areni košta "ko Svetog Petra kajgana":
- Sve će me koštati preko 200.000 evra. Ali ne žalim. To je moj poklon publici.

DARA PRIZNALA, PUKLO PRIJATELJSTVO IZMEĐU FOLK PEVAČICA: Seka je ispala najgori neprijatelj, ZABILA MI JE NOŽ U LEĐA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
svetilije

pre 6 godina

ratovi vasarske inteligencije , uspehom smatraju to sto se mnogo trude da lice na americke prostitutke .

Oliver

pre 6 godina

Na ovim koncertima pojavice se verovatno samo skolarci koji ce , sigiran sam dobijati besplatne karte samo da napune halu da bi ove dve buckaste individue nahrane sujetu. Stvarno ne mogu da zamislim kakav covek mora imati problem u glavi pa da poseti ovaj tuzan skup.

Igor

pre 6 godina

Jao majko, evo je još jedna institucija i zvezda. Hoće li i neko već jednom objasniti da su sve djuture nebitne i sitne???

Mile

pre 6 godina

Kad je koncert pokloon publici, sto Daro naplacujes karte...ti ga jednostavno pravis da zaradis sto je i ok..ali nemooj onda pricati da nesto poklanjas

Giša

pre 6 godina

M...... ti j..... ti sebe nazivaš institucijom.K.......vo jedna ti si oličenje prostiticije ti nepismeni jadu od silikoma i hemije.Uredniče radije piši o najvećim glupostima nego o njoj i sličnima.Ove članke ipak čita omladima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija