• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.04.2018

13:23

(FOTO) VASKRŠNJA JAJA SA IMENIMA LUNE I SLOBE! Ovako je Anabela čestitala praznik!

Estrada

(FOTO) VASKRŠNJA JAJA SA IMENIMA LUNE I SLOBE! Ovako je Anabela čestitala praznik!

Podeli vest

Svi pravoslavci u svetu danas proslavljaju Vaskrs, najradosniji hrišćanski praznik koji je svim pratiocima na kreativan način čestitala i pevačica Anabela Atijas

Anabela je objavila fotografiju specijalno dekorisanih vaskršnjih jaja s imenima njene ćerke Lune Đogani i njenog dečka Slobe Radanovića, u kog se zaljubila u rijalitiju Zadruga, što je oduševilo sve fanove najgledanijeg rijalitija koji podržavaju vezu ovo dvoje zadrugara.

- Danas je dan praštanja, ljubavi i mira... Srećan Vaskrs - napisala je Lunina mama Anabela na Instagramu i oduševila sve pratioce.

Danas je dan prastanja, ljubavi i mira...Srecan Uskrs???????? #ljubavzaljubav????

Објава коју дели Anabela Atijas (@anabelci) дана 8. Апр 2018. у 2:02 PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija