• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

13.04.2018

22:03

POZNATI GLUMAC ZAPROSIO MANEKENKU: Verio se Miloš Biković, Barbara mu rekla "DA"

Estrada

POZNATI GLUMAC ZAPROSIO MANEKENKU: Verio se Miloš Biković, Barbara mu rekla "DA"

Podeli vest

Miloš Biković je pre nekoliko dana verio svoju devojku Barbaru Tatalović, saznaje Informer

Popularni glumac i poznata manekenka započeli su vezu još početkom ove godine, ali su se vešto trudili da je sakriju od očiju javnosti. Za poslednjih nekoliko meseci mnogo su se zbližili, pa tako njihove najbliže prijatelje nije začudila vest da će se venčati.

- Miloš je iznenadio Barbaru vereničkim prstenom. Poslednjih nedelja je bio preokupiran promocijom filma "Led", pa nisu mnogo vremena provodili zajedno. Kada su mu se završile sve poslovne obaveze, želeo je da joj se više posveti. Tada je i doneo odluku da je zaprosi. 

Samo se jedan dan pojavio pred

Čeka nastavak

I ja sam to čula, baš me interesuje šta će dalje da se desi

Barbara Tatalović

njom sa prstenom. Barbara od šoka nije mogla par trenutaka ni reč da izgovori, ali čim se povratila, počela je da vrišti od sreće - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje:

- Oboje se trude da svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, pa su se dogovorili da ne komentarišu ništa za medije.

Naš sagovornik objašnjava kako je planula ljubav između poznatog glumca i valjevačke lepotice:

- Barbara je informaciju da se zabavlja sa Milošem krila skoro od svih. Rekla je samo svojim roditeljima i najbližim prijateljima. Međutim, ubrzo se vest proširila po Valjevu... Njih dvoje su se brzo skapirali i počeli da razgovaraju o zajedničkoj budućnosti. Milošu se svidelo to što je Barbara uspešna u svom poslu i što ne spada u grupu lezilebovićki koje samo žele bogato da se udaju - kaže izvor i napominje da je Barbara u martu nekoliko dana provela u Rusiji kod glumca.

U želji da proverimo informacije do kojih smo došli, pozvali smo Barbaru. Ona nije ni potvrdila ni demantovala da se verila, samo je zagonetno poručila:

Prošetao brojne lepotice

Miloš je pre Barbare bio u vezi sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, sa kojom glumi u filmu "Led". Ranije se zabavljao sa još jednom Ruskinjom, poznatom manekenkom Sašom Luis.

Ipak, domaća javnost najviše pamti njegovu četvorogodišnju romansu sa koleginicom Brankicom Sebastijanović. Oni su počeli da se zabavljaju 2010. dok je ona bila student glume. Ljubav su preneli na film "Kad ljubav zakasni", koji je pretočen u telenovelu "Samac u braku". Njihova veza je od starta privlačila pažnju, pogotovo zbog Bikovićeve izjave da Brankica i on neće imati seks pre braka.

- I ja sam to čula, baš me interesuje šta će dalje da se desi. Ako me pitate za odgovor: nemam komentar.

Iako je Biković tek nedavno objavio da je njegova ljubav sa ruskom koleginicom Aglajom Tarasovom završena, ispostavilo se da je romansu sa koleginicom prekinuo mnogo ranije, ali im nije išlo u prilog da se to pročuje u javnosti zbog premijere filma "Led", u kojem tumače glavne uloge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17